Ciril Komotar in Jure košir z Huawei novostmi

V soju vročih sočnih žarkov in objemu tivolskega parka je Huawei v Sloveniji uradno predstavil bogat poletni nabor novih naprav, ki s svojo raznolikostjo in dovršeno zasnovo dopolnjujejo Huaweiev vedno obširnejši ekosistem in prinašajo nekaj za vsakogar. Očem slovenske javnosti so se tako prvič predstavile nove pametne ure serije Watch 3, brezžične slušalke FreeBuds 4, športna zapestnica Band 6, monitor MateView, prenosni računalnik MateBook X Pro 2021 in namizni računalnik MateStation S.
Uri Watch 3 in Watch 3 Pro sta prvi napravi, ki ju poganja nov Huaweiev operacijski sistem HarmonyOS. Ta zagotavlja brezšivno povezavo s pametnimi telefoni, hkrati pa omogoča napredne funkcionalnosti na področju vadbe in spremljanja zdravja.

Huawei Watch 3 in Watch 3 Pro


Ob boku novih pametnih ur je Huawei predstavil tudi nov model pravih brezžičnih stereo slušalk FreeBuds 4. Gre za nov doprinos številčni družini brezžičnih slušalk in še en prikaz sposobnosti odlične tehnologije aktivnega dušenje hrupa (ANC), ki jo je Huawei predstavil že v prejšnjih generacijah svojih slušalk.

Free Buds 4


Poleg tega je Huawei predstavil še dva nova računalnika MateBook X Pro in MateStation S ter velik zaslon MateView. Prvi je prenosni in gre za nadgradnjo lanskega modela, z drugim pa se Huawei podaja v vode namiznih računalnikov. MateStation S je namizni računalnik idealen za pisarniška opravila, saj je s svojo kompaktnostjo primeren tudi za najmanjše prostore, s 7-nanometrskim procesorjem AMD Ryzen in odličnim hlajenjem pa bo zmogel tudi številna opravila.

MateStation S

Pin It on Pinterest

Share This