Bullitt in Motorola sta predstavila univerzalno napravo Bluetooth, ki uporablja storitev »Bullitt Satellite Messenger«, ki vključuje napredno dvosmerno satelitsko sporočanje, skupno rabo lokacije in pomoč SOS.


Bullitt Group, inovativni britanski proizvajalec mobilnih telefonov, je v sodelovanju z Motorola Mobility, podjetjem Lenovo, predstavil novo napravo v seriji Motorola defy rugged, ki vključuje njeno edinstveno storitev sporočanja med sateliti in mobilnimi napravami. Motorola defy Satellite Link je naprava Bluetooth, ki omogoča satelitsko povezljivost s katerim koli pametnim telefonom z operacijskim sistemom iOS ali Android. Zasnovana je za vse, ki so bili kdaj razočarani zaradi pomanjkanja mobilne pokritosti – ne glede na to, ali potujejo ali se udeležujejo dejavnosti na prostem ali se samo sprehajajo. njihovo vsakdanje življenje.


Robusten dodatek Bluetooth s satelitsko povezljivostjo Bullitt
Motorola defy Satellite Link je kompakten, lahek dodatek Bluetooth s priročno zanko za pritrditev, ki omogoča kateri koli napravi Android ali iOS povezavo z aplikacijo Bullitt Satellite Messenger in izkoriščanje njene polne funkcionalnosti, vključno s pravim dvosmernim satelitskim sporočanjem, kot tudi deljenje lokacije in SOS pomoč.


Robustna, žepu prijazna naprava, je opravila testiranje Mil-Spec 810H in ima oceno IP68 za vodo in prah. Ima 600 mAh baterijo, ki zagotavlja večdnevno delovanje baterije. Zasnova vključuje fizični SOS in gumb »Prijava«, ki temelji na lokaciji, kar mu omogoča, da ponuja nekatere funkcije, tudi če ni povezan s seznanjenim pametnim telefonom.


Satelitska povezava Motorola defy je zasnovana tako, da prinaša moč satelitske povezljivosti v kateri koli pametni telefon, napredna satelitska dostopna naprava, ki zagotavlja brezskrbnost – kamor koli vas popelje vaša naslednja pustolovščina.


Bullitt Satellite Messenger vključuje tehnologijo mobilnega telefona neposredno na satelit za dvosmerno satelitsko sporočanje
Bullitt Satellite Messenger je prva satelitska storitev NTN, ki temelji na standardih 3GPP ali “neposredno na napravo”. Nova serija Motorola defy bo uporabljala storitev za dostop do obstoječih geostacionarnih satelitov, kar bo zagotavljalo cenovno ugodno in stalno mednarodno pokritost prek obstoječe, dobro vzpostavljene infrastrukture. S to novo tehnologijo lahko uporabniki pošiljajo sporočila prek satelita, če le imajo jasen pogled v nebo.


Cene in razpoložljivost
Satelitska povezava Motorola defy bo na voljo v drugi četrtini leta 2023. Cena se začne pri 119 € za samo napravo. Paket, ki vključuje enoletno naročnino na paket storitev Essentials Messaging (do 30 dvosmernih sporočil na mesec in SOS Assist), se bo začel pri 169 evrih.

Pin It on Pinterest

Share This