Telemach Slovenija je svoj spekter ponudbe razširil z mobilnim telefonom lastne znamke – Telemach 5G. Telefon med drugim odlikuje odlično razmerje med cenovno dostopnostjo in kakovostjo ter omogoča popolno 5G izkušnjo.
Telemachov 5G mobilni telefon se ponaša z odlično zmogljivostjo in vrhunskim dizajnom. Podpira omrežje 5G in hitrosti do 1 Gbps ter storitev VoLTE. Ima osemjedrni procesor, ki je zasnovan za izboljšanje učinkovitosti večopravilnosti in optimizacijo delovanja aplikacij, 4+4 GB dinamičnega RAM-a, 128 GB notranjega spomina, poganja pa ga Android 13.
Skladno z vse večjimi pričakovanji uporabnikov in trendi ima dvojno zadnjo kamero 50MP + 2MP AI in sprednjo 5 MP, z obema pa podpira snemanje videa Full HD. Kar 6,52-palčni HD+ zaslon ponuja odlično vidljivost in jasno sliko. Telefon podpira tudi funkcijo NFC za plačila brez gotovine in ima 3-letno jamstvo.
Ima veliko baterijo s 5000 mAh za dolgotrajno uporabo pa skrbi tudi pametna tehnologija za varčevanje z energijo. Podpira dve kartici SIM, vsaka omogoča omrežje 5G.
Pri vstavitvi kartice SIM se na telefon naložijo tudi vnaprej definirane aplikacije iz trgovine Play, in sicer EON TV, naročniški portal Telemach, EON Connect, N1 info in Sportklub.
»Kot vedno smo imeli pri skupini United Group in Telemachu tudi pri odločitvi, da ustvarimo svojo znamko telefona, v mislih naše uporabnike. Z njim smo namreč prav vsem želeli omogočiti izkušnjo 5G, torej omrežje sedanjosti in prihodnosti. Telefon je cenovno dostopen in za svojo ceno ponuja zares veliko, številne značilnosti se zlahka kosajo s telefoni višjega cenovnega razreda,« je novost na današnji novinarski konferenci pospremil predsednik poslovodstva Telemach Slovenija Adrian Ježina.
Poleg telefona so v paket vključeni tudi polnilec, kabel, ovitek in zaščita za steklo.

Pin It on Pinterest

Share This