Telekom Slovenije novim naročnikom, ki v najhitrejšem slovenskem mobilnem omrežju sklenejo naročniško razmerje na katerikoli mobilni paket Naj ali paket za mlade NekiNeki, prvo leto omogoča naročnino po polovični ceni. Tako je najnaprednejši mobilni paket Naj 5G, ki je tudi zmagovalec testa Zveze potrošnikov Slovenije v kategoriji naročniški in predplačniški paket z neomejenimi klici in sporočili, na voljo že od 14,99 evra, osnovni paket Naj A pa že za 8,49 evra.
Polovična mesečna naročnina za eno leto velja za naročnike, ki se ob tem odločijo za nakup mobitela z vezavo za 24 mesecev. Mobilni paketi so tako v akcijski ponudbi do 19. aprila na voljo od 8,49 evra dalje. Ob vezavi za 12 mesecev polovična mesečna naročnina velja šest mesecev.
Osnovni mobilni paket Naj A je na voljo že od 8,49 evra. Ostali paketi, ki vključujejo neomejene klice in SMS-sporočila ter različno količino prenosa podatkov, pa so na voljo po naslednjih cenah: napredni paket Naj B (70 GB) je na voljo od 11,99 evra, družinski paket Naj C akcija (140 GB) od 12,49 evra, najnaprednejši paket Naj 5G (300 GB) od 14,99 evra, paket za mlade NekiNeki (100 GB) pa od 10,49 evra dalje.
Ob tem Telekom Slovenije naročnikom mobilnih paketov omogoča, da lahko gigabajte, ki jih imajo vključene v svojem paketu, tudi delijo oz. podarijo drugim uporabnikom. Edini pogoj je, da je prejemnik gigabajtov naročnik mobilnih storitev Telekoma Slovenije ali uporabnik predplačniških mobilnih storitev Mobi.

Pin It on Pinterest

Share This