Sodelovanje podjetij MBills, Petrol in Mastercard sedaj prinaša še bolj razširjeno plačevanje za vse uporabnike sistema mBills, kadarkoli in skoraj kjerkoli. Z uvedbo debetne kartice mBills Mastercard se je skokovito razširilo možnosti plačevanja z mBills na skoraj 44 milijonov prodajnih mest po vsem svetu. Mobilna denarnica MBills je tako postalo tudi prvo slovensko podjetje, ki je ponudilo svojim uporabnikom debetno kartico Mastercard.

Kartico mBills mobilne denarnice uporabniki lahko porabljajo za vsakodnevne nakupe na vseh prodajnih mestih, primerna pa je tudi za nakupe na spletu ali v tujini. Naročilo in plačevanje s kartico je za mBills uporabnike brezplačno.

Mobilna denarnica mBills je na voljo ne glede na banko, kjer imamo nekdo odprt bančni račun, mobilnega operaterja, kjer imamo sklenjeno naročniško razmerje ali operacijski sistem pametnega mobilnega telefona, saj je na voljo tako za Android kot za iOS platformo.

Gotovino lahko v mobilno denarnico polagamo ali z nje dvigujemo na vseh Petrolovih prodajnih mestih 24 ur na dan vsak dan v letu. Kadarkoli lahko preko mobilnika nakazujemo denar drugim osebam na njihovo telefonsko številko ali plačujemo položnice.

mBills je danes ena najbolj sodobnih in vsestranskih mobilnih denarnic, ki uporabnikom omogoča plačevanje praktično vsega.

Pin It on Pinterest

Share This