V Sloveniji je odslej gledalcem na voljo Kreator TV – edini specializirani program za avto-moto šport na območju srednje Evrope. Program je 15. aprila začel ekskluzivno oddajati v programski shemi Telemacha (programsko mesto 212), enega največjih telekomunikacijskih operaterjev pri nas. Lokaliziran bo v slovenščino.
Kreator TV je športni program, ki spremlja avto-moto šport v regiji in po svetu. Za slovenske gledalce bo še posebej zanimiv zaradi pogodbe s svetovnim prvenstvom FIM v motokrosu, s priljubljenim razredom MXGP, v katerem je Slovenec Tim Gajser svetovni prvak in eden največjih zvezdnikov.
Po vrhunskih krožnih dirkah pokala ESET V4 na Hungaroringu sta pred nami dva adrenalinska konca tedna – 8. in 9. maja prenos s Slovakia Ringa, ki med drugim gosti tudi tekme slovenskega prvenstva in atraktivni pokal Twingo. Naslednji konec tedna pa nas čaka spektakularni NASCAR Whelen Euro Series iz Valencie.
Kreator TV je sicer hrvaški program, specializiran za motošport, ki oddaja od leta 2011. Gledalce razveseljuje s formulo 1, motociklističnimi dirkami razreda MotoGP, dirkami evropskega NASCAR v lastni produkciji, pokalom ESET V4 ter drugimi privlačnimi dirkami z največjih evropskih dirkališč, kot so Valencia, Hungaroring, Slovakia Ring, Brno in Grobnik.

Pin It on Pinterest

Share This