Honor je predstavil nov koncept uporabe zložljivega telefona, ta združuje fizične oblike kot so modni dodatko-paščki z interaktivnimi stili Always On Display. Za oblikovanje stilov so uporabili vrhunska imena iz modnega sveta kot so Burberry Brama Van Diepna, sodobnega umetnika Yunuene Esparza, dekana mednarodnega kolidža Kitajske akademije umetnosti Yuan Youmina in interdisciplinarnega umetnika Xiao Hui Wang.

Z zamenljivimi trakovi in različnimi dizajni lahko torbico Honor V uskladite s katero koli obleko, ki jo nosite, in tako zmanjšate svojo odvisnost od menjavanja modnih trendov. Vse je narejeno seveda iz trajnostno pridobljenih materialov, vključno z veganskim usnjem za paščke. Ta koncept želi spodbuditi modno industrijo k sprejemanju novih tehnologij,ter da bi spodbudili potrošnike, da kupujejo manj in uporabljajo dlje.

Honor načrtuje tudi odprtje platforme, ki bo razvijalcem in oblikovalcem po vsem svetu omogočila ustvarjanje videza po meri. Platforma omogoča, da se lahko konceptna denarnica-torbica odziva na uporabnika in okolje.

Pin It on Pinterest

Share This