V dobi digitalne transformacije postajajo komunikacija in dostop do informacij hitrejši, lažji in bolj intuitivni. Samsung Galaxy Z Fold5, v kombinaciji z inovativno platformo Galaxy AI, postavlja nove standarde v pametni tehnologiji in omogoča uporabnikom, da izkusijo tehnologijo na način, ki prej ni bil mogoč.

Poglobljena izkušnja z Galaxy AI

Galaxy Z Fold5 se ponaša z integriranim sistemom umetne inteligence Galaxy AI[1], ki združuje vrhunske zmogljivosti, izredno estetsko oblikovanje in napredne funkcije. Mobilna umetna inteligenca integrirana neposredno v srce naprave, ponuja izboljšano personalizacijo in inteligentno optimizacijo, ki prilagodi delovanje naprave glede na individualne navade ter preference uporabnika. Rezultat je izjemno intuitivna uporabniška izkušnja, ki omogoča učinkovitejše interakcije — od pametnega odgovarjanja na sporočila do naprednega iskanja informacij.

Funkcija Tolmač (Interpreter) omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, kar je še posebej koristno za poslovne uporabnike ali pustolovske duše, ki veliko potujejo in so jim jezikovne ovire dobro poznan izziv.

Funkcija, ki nam lahko zelo olajša delo, je Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost. Poganja jo umetna inteligenca in avtomatsko ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli in idej. Medtem pa Pomoč za prepis (Transcript Assist) olajša pretvorbo govora v besedilo in vam pomaga ostati organizirani brez dodatnega napora.

Za vse radovedne uporabnike Galaxy AI predstavlja novo inovativno funkcijo Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), ki vam z enim preprostim gibom omogoči takojšen vpogled v rezultate v Googlovem brskalniku. Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprosto gesto na zaslonu (obkroževanje) takoj dostopajo do predmetov, ki so jo obkrožili na zaslonu.

Enostavnost dostopa do informacij

Z izjemnim 19,3-centimetrskim (7,6-palčnim) zaslonom Galaxy Z Fold5 omogoča uporabo več oken hkrati, uporabniki tako lahko učinkoviteje dostopajo do informacij. Funkcija poudarja, kako napredna tehnologija večopravilnosti na Galaxy Z Fold5 omogoča, da lahko uporabniki istočasno brskajo po spletu, gledajo video vsebine in komunicirajo brez potrebe po preklapljanju med različnimi aplikacijami. Vse to prispeva k bolj gladki in hitrejši izkušnji, ki postavlja nov standard za mobilno produktivnost in dostop do informacij.

Dizajn, ki spodbuja interakcijo

Ergonomska zasnova Galaxy Z Fold5 z izboljšanim prepogljivim tečajem (Flex Hinge) omogoča lažje in bolj udobno upravljanje z eno roko, kar je ključnega pomena pri dolgotrajni uporabi. Tanjši in lažji dizajn ne samo da izboljšuje prenosljivost, ampak tudi zagotavlja, da so komunikacija ter interakcije hitrejše in bolj naravne.

Napredne funkcije za dinamično uporabniško izkušnjo

Galaxy Z Fold5 ne prinaša samo izboljšav v samem sistemu, ampak tudi vključuje svetel zaslon, ki oddaja do 1750 cd/m², in močnejšim procesorjem Snapdragon® 8 Gen 2, ki skupaj z Galaxy AI ter izboljšanim sistemom kamer omogoča uporabnikom, da svoje komunikacijske in multimedijske izkušnje dvignejo na višji nivo.

Samsung Galaxy Z Fold5 v kombinaciji z Galaxy AI ne le oblikuje prihodnost mobilne komunikacije in dostopa do informacij, ampak uporabnikom nudi orodje, ki je enako močno kot je elegantno. Naprava je zasnovana za tiste, ki cenijo hitrost, učinkovitost in poglobljeno izkušnjo, ki jo prinaša najnovejša tehnologija. Galaxy Z Fold5 ni samo korak naprej v pametni tehnologiji — je velikanski skok v prihodnost, kjer so komunikacija in dostop do informacij enostavnejša in bolj intuitivna kot kdaj koli prej.

Razširjena dostopnost funkcij Galaxy AI z One UI 6.1

Samsung širi funkcionalnosti Galaxy AI na več Galaxy naprav z novo posodobitvijo One UI 6.1. Skupaj z nedavno predstavljeno Galaxy S24 serijo, posodobitev One UI 6.1 dviguje standard mobilne umetne inteligence s hibridnim pristopom, ki kombinira lokalno in oblačno obdelavo podatkov, zagotavljajoč hitrejšo ter varnejšo uporabniško izkušnjo. Posodobitev je že na voljo na primer za serije Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9. Več informacij pridobite tukaj.


[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Pin It on Pinterest

Share This