Apple Premium Reseller iSTYLE je v svoji poslovalnici v Ljubljani 22. septembra pripravil ekskluzivno predstavitev novih iPhonov serije 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 in iPhone 15 Plus. Na področju pametnih ur je glavna novost ta, da sta predstavljeni napravi Apple Watch Ultra 2 in Apple Watch 9 prva ogljično nevtralna izdelka, kar je pomemben korak k ohranjanju okolja. Applov cilj je, da do leta 2030 vsi njihovi izdelki postanejo ogljično nevtralni. Označevanje na embalaži takšnih izdelkov bo dodatno pomagalo strankam prepoznati trajnostne izdelke in podpiralo okolju prijazne blagovne znamke, kot je Apple. Ta pobuda lahko spodbudi druga tehnološka podjetja, da se jim pridružijo na poti k bolj trajnostni prihodnosti. Izdelki so na prodajnih policah uradno na voljo od 22. septembra.

iPhone 15 Pro in iPhone 15 Pro Max: primerna za profesionalce
Za uporabnike, ki iščejo vrhunsko izkušnjo, sta primerna iPhone 15 Pro in iPhone 15 Pro Max. Ti napravi sta opremljeni z najnaprednejšimi kamerami dosedaj, vključno s snemanjem videa ProRAW in ProRes. Zasloni Super Retina XDR s tehnologijo ProMotion zagotavljajo spektakularno vizualno izkušnjo. Čip A17 Pro zagotavlja izjemno zmogljivost z optimizacijo baterije. iPhone 15 Pro in Pro Max imata ohišje iz titana s PVD prevleko, zaradi česar sta lahka in elegantna, hkrati pa zagotavljata kombinacijo izjemne trdnosti in prefinjenega videza. Poleg tega so robovi bolj fino zaobljeni, kar nudi boljši oprijem in izboljšano udobje med uporabo. iPhone 15 Pro ima priključek USB-C za priročno polnjenje in prenos podatkov, kar olajša povezovanje z drugimi napravami.

iPhone 15: mešanica stila in vrhunske zmogljivosti
iPhone 15 in iPhone 15 Plus prinašata vsestranskost v kompaktni in elegantni obliki. Oba modela poganja čip A16 Bionic, ki ponuja izjemno hitrost obdelave podatkov z energetsko učinkovitostjo. Zaslon Retina XDR zagotavlja vrhunsko grafiko in gladko interakcijo z napravo.
iPhone 15 kot osnovni model odpravlja zarezo na vrhu zaslona, zahvaljujoč tehnologiji Dynamic Island, ki zagotavlja večji zaslon in izboljšano izkušnjo gledanja. Ohišje iPhone 15 ima bolj zaobljen dizajn, ki nudi boljši oprijem in izboljšano udobje med uporabo. Keramična plast zagotavlja vzdržljivost. iPhone ima priključek USB-C za priročno polnjenje in prenos podatkov, kar olajša povezovanje z drugimi napravami.
Vsi modeli v seriji iPhone 15 podpirajo omrežje 5G, kar zagotavlja hitro povezljivost in prenos vsebine.

Apple Watch Ultra 2
Apple Watch Ultra 2 je opremljena z enakim čipom S9 SiP kot serija 9, kar uporabnikom omogoča uporabo Siri brez internetne povezave, podobno kot pri modelih serije 9. Poleg tega je nova Watch Ultra 2 opremljena z impresivno svetlostjo zaslona 3.000 nit. Baterija nove ure Apple Watch Ultra 2 naj bi zdržala do 36 ur pri povprečni uporabi in do 72 ur v načinu nizke porabe.

Apple Watch serije 9
Nova funkcija, predstavljena z watchOS 10 in Apple Watch serije 9, se imenuje “Double Tap.” S to funkcijo lahko hitro izvedete osnovna dejanja, kot je sprejemanje ali zavračanje klicev, tako da preprosto dvakrat tapnete skupaj kazalec in palec na roki, na kateri nosite uro. Zaslon novega modela ponuja največjo svetlost 2000 nit, dvakrat več kot prejšnja različica. To pomeni, da bodo informacije jasneje vidne tudi pri močni sončni svetlobi. Nova ura Apple Watch 9 je na voljo v različnih barvah, vključno z roza, zvezdno, srebrno, polnočno in rdečo. Ure nimajo več usnjenih paščkov, saj ti niso v skladu z okoljsko politiko podjetja.

Vse naprave so že na voljo naročilo v prodajalnah iSTYLE in na spletni strani www.istyle.si.
Začetne cene naprav:
• iPhone 15: 1.021,99 €
• iPhone 15 Plus: 1.179,95 €
• iPhone 15 Pro: 1.289,99 €
• iPhone 15 Pro Max: 1.555,99 €
• Apple Watch 9: 452,99 €
• Apple Watch Ultra 2: 899,99 €

Pin It on Pinterest

Share This