Nagrada Red Dot, ki velja za oskarje industrijskega oblikovanja in temelji na sloganu »v iskanju dobrega oblikovanja in ustvarjalnosti«, je bila podeljena rešitvi Huaweivega pametnega asistenta. Huawei se je s tem odličnim uspehom uvrstil med letošnje zmagovalce izmed več tisoč prijavljenih podjetij, nagrada pa je potrditev njegovih prizadevanj za zagotavljanje pametnejše izkušnje rabe.
Huaweiev asistent ponuja izjemno pametno uporabniško izkušnjo, tako da z enim dotikom in na enem mestu zagotavlja storitve, kot so iskanje in odkrivanje, hiter dostop in priporočila za vsebine, ki bi vas morda zanimale. Ves čas pa se tudi uči in prilagaja vašim navadam, kar uporabniško izkušnjo naredi bolj optimalno in intuitivno.
Z njegovo pomočjo lahko brez težav iščete aplikacije, nastavitve in datoteke na svojem pametnem telefonu, medtem ko prikazuje vam prilagojene novice. Poglavitna značilnost Huaweievega asistenta pa so pametne kartice z obvestili in opomniki, ki si jih uporabnik lahko nastavi po svoji meri. S športno kartico boste na primer na tekočem z rezultati vaše najljubše športne ekipe, medtem ko vas bo kartica za potovanje v realnem času opozarjala na razmere na poti glede na vašo trenutno lokacijo.

Pin It on Pinterest

Share This