Huawei bo uporabil svoj ekosistem programske in strojne opreme za oblikovanje rešitev, ki bodo služile potrebam zaposlenih v državnih organizacijah in podjetjih, kakor tudi potrebam individualnih uporabnikov.

Izvršni direktor podjetij Huawei Consumer BG in Huawei Intelligent Automotive Solution BU, Richard Yu, je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

Celoviti izdelki osredotočeni na podjetja

Zaradi spreminjajočih podjetniških zahtev in razmer na trgu, potreba po prilagodljivosti še nikdar ni bila večja. Pametna oprema in delovna mesta zato začenjajo nadomeščati tradicionalne pisarniške rešitve. Želja po vse bolj impresivnih zmogljivostih in nadzorom nad stroški se počasi umika vsestranskosti in uporabniški izkušnji. V podjetju Huawei Consumer BG bodo pisarniški in poslovni uporabi namenjene rešitve obogatili s pametnimi in inovativnimi zmogljivostmi, pri čemer nameravajo kot odskočno desko izkoristiti uspeh na področju naprav in storitev za končne uporabnike. Napovedane bodo še vedno izpolnjevale zahteve glede zmogljivosti in stroškovne učinkovitosti, a hkrati nudile boljšo in pametnejšo uporabniško izkušnjo ter na ta način postale temelj digitalne preobrazbe.

Kot nov ponudnik na trgu rešitev za podjetja, Huawei prinaša vizijo in zasnovo, ki obeta revolucijo. Podjetje namreč verjame, da vstopamo v obdobje prevlade poslovnih storitev v oblaku in uporabo umetne inteligence. Prepričani so, da lahko izkoristijo znanje in izkušnje, pridobljene na področju pametnih naprav za končne uporabnike, ter oblikujejo inovacijo in nove vrednosti s ciljem izdelati visokokakovostne, pametne in zanesljive platforme za uporabnike v javni upravi in velikih podjetjih. V središču tega bodo seveda poslovne družine naprav, vključno s prenosnimi računalniki MateBook B, namiznimi MateStation B, monitorji Display B, tabličnimi računalniki MatePad C, tiskalniki in nosljivimi napravami.

Strogi standardi, varnost podatkov in zaščitni ukrepi na več ravneh

Huawei bo zagotavljal kakovost izdelkov, varnost podatkov in zagotavljanje podpore v celotnem življenjskem ciklu, da bi izpolnil stroge potrebe poslovnih uporabnikov.

Naprave za poslovno uporabo bodo podvržene nizom strogih testov zagotavljanja kakovosti. Poslovni namizni računalniki morajo na primer med drugim prestati preizkus v okolju s koncentracijo škodljivih snovi v zraku, tudi z visoko koncentracijo kisline ter odpornosti na vibracije, nizek zračni pritisk, nizke in visoke temperature, udarce, plesen, neposredne sončne žarke in puščavski pesek. Uporabljeni so izključno izbrani materiali, medtem ko zasnova naprav sledi cilju doseganja zanesljivosti in varnosti.

Huawei bo prav tako zagotovil večplastne varnostne ukrepe usmerjene v celovito zaščito podatkov. Strogo je upoštevano načelo »nobenih motenj, sledenja ali odtekanja podatkov« kot pogoj zagotavljanja zasebnosti uporabnikov. Skladno s tem so bile ponovno razvrščena dovoljenja, ki jih dajemo aplikacijam ter izboljšani načini upravljanja z njimi. Občutljiva dovoljenja povezana z osebnimi podatki, kot so dnevnik klicev, odhodna in dohodna sporočila ali podatki o napravi so preklicana, medtem ko so strogo nadzorovana dovoljenja za dostop do galerije, ki jih dodeljujemo za vsako fotografijo posebej. Huawei je prilagodil tudi svojo rešitev sodelovanja na več zaslonih, ki omogoča dodatno filtriranje datotek in boljši nadzor skupne rabe.

Poslovne rešitve niso le sredstvo za izboljšanje produktivnosti. So hrbtenica poslovnega sistema in temelj digitalizacije gospodarstva in infrastrukture, ki bo obogatila naša življenja. Načela kakovost, inteligenca in zanesljivost, ki so v središču Huaweieve poslovne ponudbe, pa bodo poleg vsega ostalega zagotovila, da je lahko vsaka pisarna pametna.

Povezan ekosistem naprav

Danes središče pametnega ekosistema velikokrat predstavljajo pametni telefoni. Na tem področju je Huawei v zadnjem času močno okrepil ponudbo, in sicer z modeloma Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket. Njima pa se pridružujejo še druge pametne naprave, ki olajšajo vsakdanje življenje. Najprej so tu pametni telefoni Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner. Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Pin It on Pinterest

Share This