Huawei je okrepil svojo ponudbo naprav z revolucionarnimi pametnimi telefoni družine Huawei Mate 40, ki trenutno predstavljajo najnovejše in najboljše mobilne tehnologije
Pametna telefona Huawei Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+ združujeta ikoničen pristop do oblikovanja z inovativnimi tehnologijami . Napravi čistih linij krasi manjša zaslonska zareza od tiste, ki jo imajo lanski modeli, a je vseeno polna tehnologije za hitro in varno odklepanje s pomočjo prepoznave obreza in ustvarjanje selfijev s širokokotno prednjo kamero. Prav tako pa vključuje še izredno natančno tipalo za prepoznavanje kretenj uporabnika.
sta odporna proti vodi in prahu (IP 68), imata fizični in navidezni tipki za prilagajanje glasnosti zvoka. Oba imata 17,2-centimetrski (6,76-palčni) zaslon Horizon z 88° ukrivljenostjo in zaobljenimi robovi, s frekvenco osveževanja 90 Hz, skupaj s hitrim 240 Hz vzorčenjem zaznave dotikov poskrbi za večjo odzivnost, prvič pa nudi tudi s sliko skladne povratne informacije.
Hrbtno stran novih pametnih telefonov krasi sklop kamer, poimenovan vesoljski obroč (Space Ring), naslednja stopnja v evoluciji krožne in simetrične oblikovne zasnove, ki je postala zaščitni znak družine Mate. Huawei je skupaj z nemškim podjetjem Leica zasnoval sklop kamer s katerim želi zagotoviti najboljše mogoče fotografske rešitve. S tem namenom so bili prelomnih nadgradenj deležni ultra širokokotni objektiv, impresiven teleobjektiv in zmogljiva visokoločljiva glavna kamera. Kamerski del Huawei Mate 40 Pro in Mate Pro+ je zares impresiven in temu primerna je tudi kvaliteta fotografij ki predstavlja trenutno sam vrh napredka v mobilni telefniji.
Pametna telefona Huawei Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+ poganja procesor Kirin 9000, popolnoma prilagojen okolju omrežij 5G. Najsodobnejši procesor narejen v 5-nanometrskem tehnološkem postopku v primerjavi z lanskim znatno izboljšuje zmogljivost in energijsko učinkovitost. 24-jedrni Mali-G78 grafični procesor je najmočnejši kadarkoli vgrajen v pametne telefone Huawei. Prinaša napredno grafično izkušnjo podkrepljeno z neverjetnimi avdiovizualnimi zmogljivostmi.
Huawei Mate 40 je nekoliko manj zmogljiv predstavnik nove družine a še vedno med premijskimi mobilniki. Nekoliko manj zmogljivi sta telefoto in širokokotna kamera medtem ko je glavna enaka kot pri zmogljivejšima modeloma. Nekoliko je manjši zaslon, z diagonalo 6,6 palca. Procesor je enak celi seriji Kirin 9000.
Celovitost zmogljivosti naprav družine Huawei Mate 40 dopolnjuje velika kapaciteta vgrajene baterije, ki poskrbi za sledenje zahtevam delovanja naprave v omrežjih 5G. V tem pogledu bo prav prišla tudi najbolj izpopolnjena tehnologija hitrega polnjenja Huawei SuperCharge.
Pametna telefona Huawei Mate 40 in Mate 40 Pro sta na voljo v črni, beli in očarljivi mistični sivi z učinkom prelivanja barv ter v dveh različicah imitacije veganskega usnja, sončnično rumeni in olivno zeleni. Medtem ko ima Huawei Mate 40 Pro+ hrbtno stran iz keramike izdelane v nanotehnološkem postopku in je na voljo v keramično beli ter črni barvi.
Priporočene cene bodo za Mate40 899 eurov, Mate 40 Pro 1.199 in Mate 40 Pro + 1399.

Pin It on Pinterest

Share This