Po podatkih poročila IDC 2020 za drugo četrtletje Huawei zasedel najvišje mesto po tržnem deležu v segmentu pametnih zapestnih naprav, kar je izjemen dosežek za podjetje. 

Huawei je pametne ure označil z imenom serije avtomobilov GT zaradi njihove dokazane vzdržljivosti in tehnološke odličnosti. Od prvega modela naprej je namreč poudarek na vzdržljivosti baterije, ki ji med baterijami ostalih izdelovalcev ni para. Pomembna lastnost, ki skupaj z natančnimi tipali za beleženje telesnih znakov in dejavnosti pomaga uporabnikom učinkoviteje upravljati z zdravjem in vadbami. 

Huawei je tako podobno, kot na trgu pametnih telefonov, kjer so nedavno predstavili izjemno zmogljiv model Mate 40 Pro in prepogljiv Mate X2, tako postal eno od vodilnih podjetij tudi na področju pametnih nosljivih naprav.

Že prvi model Watch GT je uporabnike presenetil z dvotedenskim delovanjem, sicer doseženim v laboratorijskih razmerah, kar je pomenilo preskok v zmogljivostih takratnih naprav. S tem so zadovoljili zahteve uporabnikov po nenehnem beleženju in drastično izboljšali uporabniško izkušnjo, kar ni ostalo neopaženo. Pri zadnjem modelu Huawei Watch GT 2 Pro so zmogljivosti še dodatno nadgradili z nenehnim spremljanjem ravni kisika v krvi (SpO2). To je mogoče po zaslugi inovativnega optičnega tipala srčnega utripa in programskih algoritmov. Poleg ravni stresa in srčnega utripa je to še en telesni znak, ki ga ura neprestano beleži za proaktivno zaznavanje sprememb in celovitejše upravljanje z zdravjem.

Huawei ima raziskovalne inštitute po vsem svetu. Več kot deset njih se ukvarja z razvojem pametnih nosljivih naprav. Zaradi tega lahko vanje vključi najnovejše tehnološke inovacije in obenem izkorišča prisotnost na globalnih trgih za izboljšanje uporabniške izkušnje. Uspeh in superiornost njihovih izdelkov zato ni naključje, temveč rezultat večletnega nabiranja tehnološkega znanja in izkušenj ter vloženih naporov.

Pin It on Pinterest

Share This