Huawei Watch GT 4 z 41-milimetrskim ohišjem v zelenih barvnih odtenkih, je plod Huaweieve strategije zlitja mode in tehnologije »Fashion Forward«. Poleg neprimerljive estetike nudi najsodobnejšo tehnologijo za prilagojeno in znanstveno utemeljeno izkušnjo beleženja športa in spremljanja zdravja.

Tako kot preostali modeli serije Huawei Watch GT 4 tudi zelena izdaja predstavlja drzen korak naprej od klasičnih modelov serije GT, saj uvaja domiselne oblikovne elemente in hkrati ohranja sodobno geometrijsko estetiko predhodnic.

Po navdihu svetlo zelene barve, ki pogosto prevladuje v spomladanski modi, se pašček nove različice priljubljenih pametnih ur ponaša s preprostimi, svetlimi travnato zelenimi in lesnimi odtenki, ki izžarevajo občutek čistosti in živahnosti. Njegova edinstvena tekstura je podobna nežnim odtisom, ki jih najdemo na spomladanskih listih, kar celotni estetiki doda nekonvencionalen, a eleganten pridih. Pašček izdelan iz fluoroelastomera ponuja slog in udobje, zato je ura primerna za različne dejavnosti, vključno s športom, vadbo v prostorih in zabavo. Ob tem, da je ohišje s premerom 41 milimetrov prilagodljivo in izredno lahko.

Za novo različico pametne ure je Huawei nadgradil paleto z novimi digitalnimi številčnicami z valovitim vzorcem. Elegantno oblikovana številčnica se ponaša z nežnimi, simetričnimi teksturami v različnih barvnih odtenkih. Oblikovanje, ki ga je navdihnila podoba pomladnega cvetja, je videti kot valovanje, ki se na površini nežno zabriše.

Pametna ura Huawei Watch GT 4 Green Edition je na voljo priporočeni ceni 279 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This