Podjetje Huawei Consumer BG je predstavilo najnovejšo pametno uro Watch GT 3 SE, ki predstavlja vrhunsko napravo v izredno lahkem ohišju in uteleša potrebe mestnih raziskovalcev, športnih navdušencev in posameznikov, ki so osredotočeni na zdravje.

Z združevanjem mode in funkcionalnosti, pametna ura Huawei Watch GT 3 SE omogoča udobno udejstvovanje v aktivnostih na prostem, zahvaljujoč lahki zasnovi in udobni izkušnji nošenja. Poleg širokega nabora funkcij nudi tudi 2-tedensko življenjsko dobo in hitro polnjenje baterije. Po zaslugi napredne programske opreme in njenih funkcionalnosti omogoča povezavo z vsakim pametnim telefonom z operacijskim sistemom iOS ali Android, medtem ko v aplikaciji Zdravje (Huawei Health) zbrane podatke zlahka sinhronizirate v izjemno priljubljeno aplikacijo Strava.

Lahka pametna ura s številnimi funkcijami

Ustvarjena za športne navdušence, pametna ura Huawei Watch GT 3 SE z lahko zasnovo in izrazito sodobno estetiko združuje modo s funkcionalnostjo. Po zaslugi izrednega nabora funkcij bo postala popolna spremljevalka med raziskovanjem okolice, ki je ne boste hoteli sneti z zapestja niti med spanjem. 

S popolnoma novim videzom ponuja modno in prefinjeno izbiro v novi zasnovi uporabniškega vmesnika na 1,43-palčnem barvnem zaslonu AMOLED, ki po zaslugi ločljivosti 466 x 466 svetlobnih pik, kar predstavlja gostoto 326 pik na palec, prikaže ostro in barvito sliko. Ohišje iz polimernih vlaken in utrjeno steklo Corning Gorilla pa sta jamstvi povečane odpornosti na poškodbe.

Kljub vrhunski tehnologiji in uporabi trpežnih materialov, pametna ura Huawei Watch GT 3 SE brez paščka tehta 35,6 grama in je debela le 11 milimetrov. Na voljo je v dveh barvah, črni in zeleni, poleg tega je omogočeno tudi prilagajanje videza po lastnih željah. Kot osnovo digitalne številčnice lahko uporabite svojo fotografijo ali izberete iz bogatega nabora že narejenih. 

Popolna ura za vsakodnevne fizične izzive

Športne aktivnosti dostikrat preizkusijo nosljive naprave do njihovih skrajnih meja, zato je nujno, da imate na zapestju pametno uro, ki prenese vse težke in ekstremne vremenske razmere.

Pametna ura Huawei Watch GT 3 SE podpira standard vodotesnosti 5 ATM (ISO 22810:2010), oziroma 10 minut delovanja na globini 50 metrov. Navdušila vas bosta tudi podpora petih satelitskih sistemov (GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo in QZS) in nadgrajeni sprejemnik z izredno natančnostjo določanja položaja med vadbo ne glede na radijske motnje. 

Kot pomoč pri vadbi pride do izraza več kot 100 športnih načinov, inteligentni načrti teka in Huaweiev algoritem TruSport, ki nudi pronicljive športne ocene in predloge na podlagi različnih podatkov o vadbah.

Popoln zdravstveni pomočnik za varovanje zdravja z izboljšanim algoritmom Huawei TruSleep 3.0

Pametna ura Huawei Watch GT 3 SE je poleg naprave za beleženje aktivnosti, po zaslugi algoritmov Huawei TruSeen 5.0+ in TruSleep 3.0 ter drugih podprtih tehnologij, popolna za natančno merjenje vitalnih funkcij in spremljanje zdravja. Sposobna je namreč stalnega spremljanja srčnega utripa, kakovosti spanja, nasičenosti kisika v krvi (SpO2) in ravni stresa.

Huawei TruSeen 5.0+ s povečano podatkovno zmogljivostjo za zmanjšano stopnjo izgube signala zagotavlja natančno spremljanje srčnega utripa, k čemur močno pripomore zasnova dna ure z optičnim tipalom. Na ta način se algoritem uspešneje spopade z napačnimi odčitki, ki so pogostejši med fizično aktivnejšo vadbo.

Huawei je še dodatno izboljšal algoritem spremljanja spanja TruSleep, ki že tako velja za vodilnega v industriji. Nadgrajeni Huawei TruSleep 3.0 nudi izboljšave, ki omogočajo boljšo analizo kakovosti spanja na podlagi gibanja telesa in srčnega utripa. Poleg že znanih sposobnosti, kot so samodejno zaznavanje trajanja spanja ter ločevanje med budnostjo, lahkim, globokim in spanjem REM. Poleg tega je prek aplikacije Zdravje podprto snemanje kakovosti spanja, govora med spanjem in smrčanja. S tem je omogočen natančen vpogled v spalne navade ter samodejno in natančno prepoznavanje tipičnih težav, vključno s predolgim lahkim spancem, prepogostim prebujanjem in drugim, ki so osnova za preko 200 prilagojenih predlogov in nasvetov.

Kot pomoč pri ohranjanju zdravega življenjskega sloga aplikacija Huawei Zdravje ponuja obilico prilagojenih opomnikov o izzivih zdravega življenja, potrebnem dnevnem vnosu vode, o zdravilih in drugem, s čimer pomaga, da ostanemo na pravi poti do boljšega počutja.

Osebni pomočnik s priročno pametno izkušnjo

Z razširjenim ekosistemom pametna ura Huawei Watch GT 3 SE zagotavlja priročno pametno izkušnjo uporabe. Naj bo sprejemanje telefonskih klicev, iskanje informacij, spremljanje telesne pripravljenosti ali kaj tretjega iz bogatega nabora funkcionalnosti, vse to boste lahko počeli na svojem zapestju. S tem presega meje pametnih ur, saj pokriva vse vidike življenjske scenarije.

Obenem je na voljo vrsto dodatnih funkcij in aplikacij. Med potovanjem bo v zagotovo v pomoč navigacija s prikazom zemljevida, v primeru iskanja zabave, ne spreglejte MyTuner Radio, Infinity Loop ali eSound Music ter v primeru iskanja popolne vadbe TickTick Focus To-Do ali Home Workouts.

Razpoložljivost

Pametna ura Huawei Watch GT 3 SE v črni ali zeleni barvi je že na voljo po priporočeni ceni 199 evrov.

Pametna ura serije Huawei Watch GT 3 SE je popolna spremljevalka pametnih telefonov Huawei, kot so nedavno prestavljeni Huawei Mate 50 Pro, Huawei nova 10 Pro in Huawei nova 10, na katerih je aplikacija Huawei Zdravje že nameščena.

Pin It on Pinterest

Share This