Podjetje Huawei je predstavilo najnovejšo uro v seriji ikoničnih pametnih ur Watch Fit. Navdušuje z nadgrajenimi animiranimi vadnicami in izboljšanim zvočnim trenerjem. Poleg tega prek stalnega spremljanja srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi poskrbi tudi za preprosto skrb za zdravje in dobro počutje.

Različice nove pametne ure so edinstvenih barv in kombinacij. Huawei Watch Fit 2 Active je na voljo v rožnati, modri ali črni, Huawei Watch Fit 2 Classic v sivi in beli, medtem ko Huawei Watch Fit 2 Elegant v serijo vnaša srebrno in zlato barvo. Poleg tega lahko izbirate med kovinskimi milanskimi, udobnimi silikonskimi ali elegantnimi usnjenimi paščki. Huawei s to uro uvaja mehanizem, ki pašček sprosti s preprostim pritiskom na gumb na dnu ohišja poleg mesta pritrditve.

Ohišje nove pametne ure je bolj gladko in elegantnejše kot kadarkoli prej ter lahko in udobno za nošenje. 4,4-centimetrski zaslon je za 18,6 odstotka večji od zaslona prejšnje generacije ure in z ločljivostjo 336 x 480 pik zagotavlja bogate in žive barve.

Pomembna novost je vgradnja zvočnika, s katerim je pametna ura Huawei Watch Fit 2 pridobila sposobnost opravljanja in posredovanja telefonskih klicev s pametnega telefona prek brezžičnega vmesnika Bluetooth.

Za ljubitelje teka pa je odlična novica vgradnja dvopasovnega sprejemnika združljivega s petimi satelitskimi sistemi, ki obeta veliko bolj natančno določanje zemljepisnega položaja.

Poleg funkcij za izboljšanje pametnega življenja, ki jih pričakujemo od vsake sodobne nosljive naprave, Huawei Watch Fit 2 prinaša nove funkcije, ki prek aplikacije Zdravje omogočajo preprosto beleženje vadb in spremljanje zdravja.

Z elegantno obliko, velikim preglednim zaslonom in preprostim prilagajanjem videza, je pametna ura Huawei Watch Fit 2 izredno estetsko privlačna. Medtem pa je nadgrajena izkušnja športnih načinov popolna za vsakogar, ne glede ali ste začetnik ali napredni rekreativni športnik.

Pametna ura Huawei Watch Fit 2 je v Sloveniji na voljo v različicah Active po priporočeni ceni 149 € in Classic po ceni 179 €.

Pin It on Pinterest

Share This