Huawei Watch D je najnaprednejša ura kitajskega proizvajalca doslej. Na Kitajskem je bila sicer predstavljena že lani in med številnimi zdravstvenimi funkcijami, ki jih ponuja je novost zmožnost natančnega merjenja krvnega tlaka. Ker je prejela regulativne zelene luči, potrebne za prodajo naprave v Evropi prihaja tudi k nam.

Večino Huaweievih nosljivih naprav lahko spremlja različne pomembne vitalne zdravstvene podatke, kot je natančno beleženje srčnega utripa in nasičenosti krvi s kisikom (SpO2), kar uporabnikom zagotavlja boljši nadzor and lastnim telesom in s tem povezanim zdravjem. Najnovejša pametna ura Huawei Watch D pa ima poleg naštetega še inovativen sistem za merjenje krvnega tlaka uporabnika in podpira elektrokardiogram (EKG).
Ura Huawei Watch D deluje tudi kot celovit zdravstveni pomočnik s celodnevnim spremljanjem SpO2 in srčnega utripa, kar vam bo omogočilo nastavitev samodejnih opomnikov za nizko raven kisika v krvi, z njo pa boste lahko spremljali tudi spanec in nivo stresa.
Cena ure bo okoli 450 evrov in bo v Evropi na voljo to jesen.

Pin It on Pinterest

Share This