Vrhunskemu tabličnemu računalniku za zahtevnejše uporabnike je Huawei spremenil zunanjo zasnovo in celovito nadgradil strojno in programsko opremo, s poudarkom na kakovosti zaslona in avdiovizualni izkušnji.

Mate Pad 10 Pro prinaša pametnejšo uporabniško izkušnjo in z novimi načini upravljanja dodatno izboljšuje ustvarjalnost in produktivnost. Novi tablični računalnik je namreč na voljo z 12,6-palčnim zaslonom OLED Real Color FullView s 120-herčnim osveževanjem, 90-odstotnim razmerjem med zaslonom in ohišjem ter tehnologijo univerzalne barvne konsistence, ki zagotavlja bogatejše funkcije in dosleden prikaz barv na vseh napravah.

Funkcije, kot sta množitelj aplikacij in podpora več oken, omogočajo izboljšano večopravilnost. Poleg tega je zagotovljena podpora za pisalo Huawei M-Pencil druge generacije in za magnetno tipkovnico. Oboje omogoča vsestranskost pri preklapljanju med pisarniškimi, ustvarjalnimi in študijskimi primeri rabe.

Ohišje novega tabličnega računalnika je zasnovano s posebnim postopkom, ki zagotavlja odlično estetiko ob edinstveni in elegantni barvi, ki hkrati nudi odličen ergonomski občutek držanja naprave v roki. Z osmimi zvočniki avdio sistema Huawei Sound pa je zagotovljena tudi poglobljena avdiovizualna izkušnja.

Pin It on Pinterest

Share This