Huawei je na svoji platformi za mobilne aplikacije predstavil poseben promocijski paket z vrsto ugodnosti za trgovska podjetja in razvijalce aplikacije. Cilj je spodbuditi razvoj blagovnih znamk in podjetji v časih, ki jih zaznamujejo oteženi poslovni pogoji. Med ugodnostmi so izpostavljena pozicija v trgovini AppGallery, oglasne pasice in brezplačno oglaševanje v vrednosti do 2500 €. Podjetja in ponudniki vsebin se lahko prijavijo do 31. decembra ter se predstavijo več kot 36 milijonom aktivnih mesečnih uporabnikov v Evropi.
Huawei je ponudbo namenil ponudnikom, ki še niso prisotni v trgovini AppGallery, ponudnikom aplikacij, ki so na voljo v trgovini in so jih pripravljeni popolnoma prilagoditi za delovanje v okviru mobilnih storitev Huawei (HMS) ter obstoječim partnerjem, katerih aplikacije so s temi storitvami že integrirane.
Promocija v trgovini AppGallery omogoča:
• Prikaz med top 5 v zavihku »Zbirke« na domači strani, ki vključuje tematske in sezonske zbirke aplikacij.
• Drsna oglasna pasica aplikacije na domači strani.
• Dostop do zavihka »Darilo«, v katerem trgovina AppGallery omogoča ponudbo posebnih ugodnosti – daril za uporabnike aplikacije.
• Dostop do potisnih obvestil trgovine AppGallery.
• Pomoč tehnične ekipe za integracijo aplikacije in podpora optimizacije izkušnje v ekosistemu Huaweia.
• 5 ali 10 dni brezplačnega oglaševanja v trgovini AppGallery v vrednosti 250 € na dan
Podjetjem in ponudnikom vsebin, ki se bodo odločili izkoristiti ponudbo, je na razpolago ekipa inženirjev za tehnično podporo, ki bo nudila pomoč pri integraciji aplikacij in izkoriščanju vseh zmogljivosti ekosistema Huawei.
Poleg tega so razvijalcem na voljo funkcije Huaweievih mobilnih storitev s katerimi lahko integracijo še dodatno poenostavijo. Med drugim tudi komplet orodji za oglaševanje (Ads Kit), ki izkorišča Huaweieve obsežne podatkovne zmogljivosti za prikaz ciljno usmerjenih kakovostnih oglasnih vsebin v aplikacijah, na voljo pa je več oglasnih formatov prilagojenih različnim aplikacijam.
Da bi podprli objavo aplikacij v trgovini AppGallery, Huawei v času promocije nudi dodatne finančne ugodnosti. Ponudniki vsebin bodo namreč obdržali 90 % prihodka od klika na oglas, kar je veliko več od 70 %, kolikor nudijo druge trgovine z mobilnimi aplikacijami.
Ponudbo so sprejela že številna podjetja iz Slovenije, Avstrije, Finske, Švedske, Danske in Poljske. Med drugim tudi danski spletni portal za naročanje hrane hungry.dk in vodilna poljska trgovska mreža za otroke Smyk.

Pin It on Pinterest

Share This