Huawei nadaljuje svojo strategijo širjenja nabora svojih izdelkov v Sloveniji. Podjetje je na našem trgu že leta prisotno s svojimi pametnimi telefoni, njihova ponudba pa obsega tudi tablice, prenosne računalnike, slušalke, zvočnike, pametne ure, pametne športne zapestnice ter mrežno opremo. Nedavno pa so pri Huaweiu vstopili še v kategorijo monitorjev.
Huawei je tako pred kratkim na trgu predstavil svoj prvi monitor – Huawei Display 23,8”. Huawei je znan po visoki kakovosti in trajnosti svojih izdelkov, zato tudi njihov prvi monitor na slovenskem trgu ohranja točno te lastnosti. Huawei Display 23,8” prinaša zaslon FullView s tremi ozkimi stranice širine le 5,72 mm in 90-odstotnim razmerjem med površino zaslona in ohišja, kar ponuja izjemno prostrano sliko za različna opravila. Gre za zaslon IPS Full HD s standardno ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik, 72-odstotnim prikazom spektra NTSC, kontrastnim razmerjem 1000 : 1 in širokim vidnim kotom 178 stopinj.
Huawei za uporabnike skrbi tudi z implementacijo različnih zaščitnih in varnostnih funkcionalnosti. Novi monitor je opremljen s certifikatom TÜV Rheinland Low Bluelight, ki potrjuje, da gre za izdelek z možnostjo, ki zmanjšuje škodljive učinke modre svetlobe na uporabnikove oči.
Podjetje v Sloveniji nenehno krepi svojo ponudbo strojne in programske opreme, kar potrjuje nedavna vključitev domačih aplikacij, kot so mBills, VALU in Urbana, v trgovino AppGallery. V trgovini AppGallery so tudi aplikacije vseh najbolj priljubljenih domačih bank, pa tudi vse bolj priljubljene aplikacije za javni prevoz in dostavo hrane, kot sta eHrana in Wolt.

Pin It on Pinterest

Share This