Podjetje Huawei Consumer BG na svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023, ki od 27. februarja do 3. marca poteka v španski Barceloni, predstavlja inovativne tehnologije. Obiskovalcem razstavnega prostora, visoko tehnološke trgovine oziroma tehnične oaze, preko osrednje teme, vodiča do inteligentnega sveta, razkriva poglobljena izkušnja zlitja pametne tehnologije in sodobnega življenjskega sloga.
Raznolik nabor predstavljenih inovativnih izdelkov vključuje vodilni pametni telefon Huawei Mate 50 Pro in inovativni pametni nosljivi napravi Huawei Watch GT Cyber in Huawei Watch Buds. Huawei obenem pripravlja poglobljene pogovore s predstavniki mobilne industrije in partnerji ter prestavitve inovacij in strategij.
Huawei še naprej spodbuja razvoj naprednih tehnologij fotografiranja s kamerami pametnih telefonov. 26. februarja so med dogodkom Huwei Xmage v Barceloni tako razkrili poročilo Huawei Xmage Trend Report 2023 in povabili strokovnjake, da razpravljajo o rezultatih raziskav in raziščejo razvijajoč odnos med tehnologijo in ustvarjalci.


Prikaz novih smeri razvoja pametnih ur
Na mobilnem kongresu MWC 2023 je Huawei predstavil dva popolnoma nova izdelka, ki prikazujeta najsodobnejše inovacije na področju tehnologij nosljivih naprav. Huawei Watch Buds združuje lastnosti pravih stereo brezžičnih (TWS) slušalk in pametne ure ter ponuja izboljšano udobje uporabe z integracijo teh dveh naprav v eno samo enoto. Huawei Watch GT Cyber pa predstavlja nov pristop k poosebljanju s sposobnostjo hitre menjave celega ohišja ure, ne samo paščka. Zasnovana je, da zadovolji želji mladih po samoizražanju.
Poleg inovacij na področju strojne opreme je Huaweiu uspel pomemben preboj tudi na področju zmogljive programske opreme. Z inovacijami, kot so Huawei TruSeen, Huawei TruSport in Huawei TruSleep, Huaweieve nosljive naprave zagotavljajo profesionalno raven spremljanja zdravja in športnih dejavnosti.

Razstavni prostor, oaza , na MWC 2023


Prednosti ekosistema mobilnih storitev Huawei (HMS)
Razstava ekosistema HMS razvijalcem prikazuje zmogljivosti okolja v celotnem procesu, od razvoja aplikacij, distribucije in rasti do monetizacije uporabnikov. Ekosistem HMS pospešuje opolnomočenje razvijalcev aplikacij preko izpostavljanja zmogljivosti in uvedbe globalne platforme, ki jim nudi storitve skozi celotni življenjski cikel aplikacij.
Uradna trgovina z mobilnimi aplikacijami Huawei AppGallery je na voljo v več kot 170 državah in je že dosegla 580 milijonov uporabnikov. Partnerjem preko visokokakovostne promocije pomaga doseči učinkovito distribucijo, da so uporabnikom na voljo raznolike aplikacije, ki potešijo apetite digitalnega življenjskega sloga. Odlične rezultate dosega tudi oglaševalska storitev Petal Ads, ki preko 11 različnih lastnih kanalov že dosega 100-milijonsko občinstvo. Obenem ima dostop do 53 tisoč medijev po vsem svetu, pokriva več kot 190 panog in kot takšna služi več kot 730 milijonom uporabnikov naprav in aplikacij Huawei po vsem svetu.


Zavezanost raziskavam in razvoju ter pričakovanje napredka v letu 2023
Huawei je vodilno podjetje v številu patentnih prijav in dosega impresivne rezultate na področju strategije intelektualne lastnine. Po podatkih organizacije IFI Clamims, ki ureja globalno bazo patentov, je v zadnjih dveh letih zabeležil stalno število patentnih prijav, se iz devetega mesta leta 2020 povzpel na četrto v letu 2022 in z 2836 novimi patenti (2-odstotno povečanje) postal eden največjih imetnikov patentov na svetu. Huawei je v zadnjem desetletju v raziskave in razvoj vložil 845 milijard juanov (RMB) – kar je več kot 115 milijard evrov. Huawei ima več kot 45 tisoč družin patentov, njihova vrednost pa je v celoti priznana s strani industrije.

Pin It on Pinterest

Share This