Za vse izdelke, vključno s pametnimi telefoni, prenosnimi računalniki, nosljivimi napravami in zvočnimi napravami, katerih garancijska doba se izteče med 28. novembrom 2020 in 28. februarjem 2021, bo Huawei garancijo podaljšal do 1. marca 2021. Podaljšanje bo samodejno, medtem ko vsi drugi pogoji ostanejo nespremenjeni.
Uporabniki lahko izkoristijo tudi storitev brezplačne poštnine v primeru, ko morajo okvarjeno napravo poslati v enega od dveh servisnih centrov v Sloveniji. Pri tem morajo na pošti zgolj povedati, da bo poštnino kril naslovnik. V takšnem primeru lahko napravo pustijo tudi v trgovini operaterja, kjer je bila kupljena in od koder jo bodo poslali servisnemu centru.
Navedeno velja v primerih, ko je naprava v garanciji. Za več informacij obiščite: https://bit.ly/huawei-podaljsana-garancija
V primeru, da se uporabnik odloči obiskati enega od dveh servisnih centrov, bodo njegovo napravo s posebej za te namene narejeno napravo razkužili. In tudi s tem poskrbeli za zdravje svojih uporabnikov.

Pin It on Pinterest

Share This