Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja.

Huawei Pura 70 Ultra odlikuje cela vrsta novih tehnologij in funkcij, med katerimi je fotografiranje predmeta, ki se giblje s hitrostjo 300 kilometrov na uro s hitrimi časi zaklopa (Ultra SnapShot). To pomeni, da lahko zamrznete najbolj dragocene in minljive trenutke, od hišnega ljubljenčka, ki teče proti vam, ko se vrnete domov, ali najljubšega športnika na energični tekmi. Strokovnjaki so izpostavili tudi funkcijo samodejnega ostrenja fotoaparata in jim zaradi natančnosti in visoke hitrosti v vseh preizkušenih pogojih, ki so posledica povečane občutljivosti na svetlobo kamer Ultra Lighting in pogona Huawei XD, dodelil visoko oceno 125 točk.

Nekaj posebnega je njegova glavna kamera Ultra Lighting Pop-Out z 1-palčnim tipalom in zaslonko f/1.6. Da izboklina z objektivi ne bi bila prevelika, ohišje se namreč ponaša z debelino 8,4 milimetra, posebni mehanizem objektiv med fotografiranjem potisne navzven. Po zaslugi te inovacije kamera zajeme več svetlobe, nočni prizori so jasnejši in dinamični razpon višji. V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da ima kamera širok dinamični razpon, izjemne kontraste in prijetne barve med pregledovanjem fotografij na zaslonu.

Poleg izredne glavne kamere je Huawei Pura 70 Ultra opremljen z novo generacijo kamere Ultra Lighting Macro, primerne tudi za bližinsko fotografijo. Z največjo zaslonko f/2.0 v industriji med kamerami s periskopskim objektivom zagotavlja, da so fotografije v vseh svetlobnih razmerah svetle in jasne. Kamera je dobila oceno 164 točk, pri čemer so ocenjevalci posebej pohvalili prijetno perspektivo in ostrino bližinskih fotografij ter visoko raven podrobnosti in nizko raven šuma pri vseh preizkušenih povečavah.

Pin It on Pinterest

Share This