Pametni telefon Pura 70 Pro, nov premijski mobilnik Huawei, je že na voljo na slovenskem trgu. Ime Pura simbolizira nov začetek v seriji pametnih telefonov »P«. Huawei z novo generacijo premijskih pametnih telefonov ponovno premika meje mobilne fotografije. Njegov dizajn, zasnovan po principu Vane Design, vključuje trikotno izboklino s fotografskimi objektivi, ki se brezšivno zliva s kovinskim robom in stekleno zadnjo stranjo.

Huawei Pura 70 Pro prinaša tudi briljanten zaslon z živahnimi slikami in natančno reprodukcijo barv, ki preprečuje bleščanje na prostem in vam že na prvi pogled pokaže več. 17,2-centimetrski (6,8-palčni) zaslon OLED ima ozke robove, prilagodljivo hitrost osveževanja med 1 in 120 herci, 1440-herčno prilagajanje svetilnosti zaslona, ki preprečuje utripanje, ter 300-herčno vzorčenje dotika. Zaslon je zaščiten s steklom Kunlun Glass druge generacije, ki zagotavlja večjo odpornost proti praskam in drugim poškodbam.

Huawei s sistemom XMAGE uvaja povsem nove tehnologije kamer in obdelave fotografij. 50-milijonska glavna kamera Ultra Lighting z nastavljivo zaslonko med f/1,4 in f/4,0 se ponaša s sposobnostjo Ultra Speed Snapshot – fotografiranja predmetov, ki se gibljejo s hitrostjo do 300 kilometrov na uro. Novost je tudi 48-milijonska kamera Ultra Lighting Macro s 3,5-kratno optično povečavo in svetlobno občutljivo zaslonko (f/2,1). Zaradi inovacij objektiva je primerna celo za fotografiranje predmetov, oddaljenih zgolj 5 centimetrov tudi v slabših svetlobnih razmerah.

Inovativen, estetsko dovršen in zmogljiv pametni telefon je na voljo za priporočeno ceno 1.199 evrov pri izbranih Huaweievih partnerjih.

Pin It on Pinterest

Share This