Vrhunski in vsestranski pametni telefon Huawei P50 Pro, ki še posebej izstopa s svojo fotografsko zmogljivostjo, je na voljo v Sloveniji po priporočeni ceni 1.199 €. S tem se pridružuje slušalkam Huawei FreeBuds Lipstick, v februarju pa k nam prihaja tudi inovativni zložljiv telefon Huawei P50 Pocket.


Dovršen dizajn
Pametni telefoni nas ves čas spremljajo, z njimi hranimo pomembne življenjske trenutke, zato vse pogosteje postanejo dodatki, s katerimi izražamo slog, okus in osebnost. Z izredno tankim in lahkim ohišjem v dveh čudovitih barvah, vedno elegantni črni in zlati, je Huawei P50 Pro telefon, ki vam bo pomagal izraziti modni slog. S 16,7-centimetrskim (6,6-palčnim) 120-herčnim na straneh ukrivljenim zaslonom in skoraj nevidnimi robovi, ponuja izjemno vizualno in uporabniško izkušnjo. Daleč od tega, da bi bil prevelik za rokovanja, čeprav nudi več kot dovolj veliko zaslonsko površino. S težo 195 gramov je tudi lažji od vseh premijskih telefonov na trgu in ga lahko preprosto uporabljate z eno roko.


Napredek v mobilni fotografiji
Huawei je bil ves čas od obstoja serije P predan snovanju vrhunske tehnologije kamer in kakovosti fotografij. Kot logičen razvojni korak zato s pametnim telefonom Huawei P50 Pro predstavljajo prvi sistem dvojne matrične kamere z glavno matriko, ki vključuje barvni (RGB) objektiv, monokromatski objektiv in večspektralno tipalo svetlobe. Zahvaljujoč tehnologijam True-Chroma Shot, XD Fusion Pro z novim filtrom Super Colour, pogonom True-Chroma Image in Super HDR, so fotografije barvite in polne podrobnosti tudi v slabih svetlobnih razmerah ter najboljša možna reprodukcija tega, kar vidi človeško oko. Novi telefon je opremljen s periskopskim objektivom s 3,5-kratno optično oziroma 100-kratno povečavo, medtem ko je ultra širokokotni objektiv opremljen s tehnologijo stabilizacije, za preprost zajem majhnih ali zelo oddaljenih predmetov v visoki ločljivosti. Pametni telefon Huawei P50 Pro podpira tudi optiko Huawei XD, ki odpravlja optične napake in obnavlja podrobnosti na fotografijah.


Odlična uporabniška izkušnja
Pametni telefoni Huawei P50 Pro so opremljeni z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo. Uporabniku so na voljo trgovina z aplikacijami AppGallery, zmogljiv vsestranski iskalnik Petal Search, zemljevidi Petal Maps, ki jih je mogoče uporabljati s kretnjami, in sklop pisarniških orodij.


Velika baterija in nadvse hitro polnjenje
Huawei P50 Pro s kapaciteto 4360 mAh nudi dolgo avtonomijo baterije, ki podpira hitro žično polnjenje Huawei SuperCharge z močjo 66 W in brezžično z močjo 50 W, a kljub temu ohranja vitko in elegantno obliko. Na voljo je v dveh čudovitih barvah, zlati (Cocoa Gold) in črni (Golden Black) in je odporen proti vodi in prahu po standardu IP68.

Pin It on Pinterest

Share This