Izjemen pametni telefon Huawei P50 Pocket, ki še posebej izstopa s svojo inovativno zložljivo zasnovo, je že na voljo na slovenskem trgu po priporočeni ceni 1.299 €. S tem se pridružuje telefonu Huawei P50 Pro in brezžičnim slušalkam Huawei FreeBuds Lipstick, napravama, ki sta prav tako že na voljo v Sloveniji.


S P50 Pocket pa prinaša inovativnost na področje oblikovanja. Je prva zložljiva naprava, pri kateri zaradi oblikovne posebnosti ne trpijo fotografska odličnost in zmogljivost. Kot taka je popolna za ljubitelje kakovosti in inovativnih novosti, ki niso pripravljeni sprejeti
Huawei P50 Pocket je zložljiv pametni telefon, ki hkrati zagotavlja napredno zmogljivost. Huawei je namreč vanj vstavil edinstven mehanizem zlaganja oziroma večdimenzionalni centralno nameščen tečaj (Multi-Dimensional Hinge Technology), ki se med odpiranjem naprave dvigne, da ustvari popolnoma raven večji zaslon. Tečaj ni samo robustno izdelan, vzdržljiv in trden, ampak ravno tako zagotavlja, da med polovicama ni špranje, ko je naprava zložena.


Kljub oblikovni posebnosti novi telefon v zloženem stanju v debelino meri le 15,2 mm, v razprtem pa 7,2 mm. Za boljšo uporabniško izkušnjo je opremljen z dvema zaslonoma. Glavni je 17,5-centimetrski (6,9-palčni) prilagodljiv zaslon OLED z razmerjem stranic 21 : 9, gostoto slikovnih pik 442 ppi, sposobnostjo prikaza 1,07 milijarde barv in podporo barvni paleti P3 poskrbi za kinematografsko vizualno izkušnjo.


Drugi manjši zaslon na hrbtišču pa je popoln za prikaz izbranega nabora informacij in ga je mogoče zlahka uporabita za upravljanje s predvajanjem glasbe, preverjanje koledarja, fotografiranje oziroma snemanje videa in prikaz obvestil.


Huawei P50 Pocket s kapaciteto 4000 mAh nudi tudi dolgo avtonomijo baterije, ki podpira hitro polnjenje Huawei SuperCharge z močjo 40 W, a kljub temu ohranja vitko in elegantno obliko. Vgrajen ima način varovanja zasebnosti (Super Privacy Mode), ki samodejno onemogoči kamere, mikrofon in lokacijske storitve, ko je naprava zložena.


Telefon Huawei P50 Pocket je v Sloveniji na voljo v sanjski beli barvi, in sicer po priporočeni ceni 1.299 €.

Pin It on Pinterest

Share This