Huawei je predstavil najnovejši in hkrati težko pričakovan pametna telefona serije P –zložljivi Huawei P50 Pocket, ki bo navdušil ljubitelje vrhunske mobilne fotografije in osupljivega dizajna.Pametni telefon P50 Pocket prinaša inovacije tako v tehnologiji kot v oblikovanju. Je prva zložljiva naprava, pri kateri zaradi oblikovne posebnosti ne trpijo fotografska odličnost in zmogljivost. Kot taka je popolna za ljubitelje kakovosti in inovativnih novosti, ki niso pripravljeni sprejeti kompromisov.


Osupljiv dizajn
Huawei P50 Pocket je zložljiv pametni telefon z zlaganjem po vodoravni osi, ki hkrati zagotavlja vodilne zmogljivosti. Huawei je namreč vstavil edinstven mehanizem zlaganja oziroma večdimenzionalni centralno nameščen tečaj (Multi-Dimensional Hinge Technology), ki se med odpiranjem naprave dvigne, da ustvari popolnoma raven večji zaslon. Tečaj ni samo robustno izdelan, vzdržljiv in trden, ampak ravno tako zagotavlja, da med polovicama ni špranje, ko je naprava zložena.


Kljub oblikovni posebnosti novi telefon v zloženem stanju v debelino meri le 15,2 mm, v razprtem pa 7,2 mm. Za boljšo uporabniško izkušnjo je opremljen z dvema zaslonoma. Glavni je 17,5-centimetrski (6,9-palčni) prilagodljiv zaslon OLED z razmerjem stranic 21 : 9, gostoto slikovnih pik 442 ppi, sposobnostjo prikaza 1,07 milijarde barv in podporo barvni paleti P3 poskrbi za kinematografsko vizualno izkušnjo. Drugi manjši zaslon na hrbtišču pa je popoln za prikaz izbranega nabora informacij in ga je mogoče zlahka uporabita za upravljanje s predvajanjem glasbe, preverjanje koledarja, fotografiranje oziroma snemanje videa in prikaz obvestil. Huawei P50 Pocket je na voljo v dveh sanjskih barvah, črni in beli. Ponekod bo na voljo še posebna različica, ki jo je oblikovala nizozemska modna oblikovalka Iris Van Herpen in ima posebno teksturo iz mikro 3D-skulptur.


Huawei P50 Pocket s kapaciteto 4000 mAh nudi dolgo avtonomijo baterije, ki podpira hitro polnjenje Huawei SuperCharge z močjo 40 W, a kljub temu ohranja vitko in elegantno obliko. Vgrajen ima način varovanja zasebnosti (Super Privacy Mode), ki samodejno onemogoči kamere, mikrofon in lokacijske storitve, ko je naprava zložena.


Odkrijte vsestransko mobilno fotografijo
Zložen je Huawei P50 Pocket čudovit pripomoček, odprt pa vrhunski pametni telefon z naprednimi funkcijami. Kar zadevo mobilno fotografije je zagotovljena podpora pogona True-Chroma Image ter tehnologij Huawei XD Optics in Huawei XD Fusion Pro, na podlagi katerih je bila razvita matrična kamera Ultra Spectrum. Inovativen fotografski sklop namreč vključuje 10-kanalno večspektralno tipalo svetlobe, večspektralni osvetljevalec, tipalo za lasersko ostrenje, 40-milijonsko kamero Tru Chroma, 13-milijonsko kamero z ultra širokokotnim objektivom in 32-milijonsko kamero Ultra Spectrum s sposobnostjo zajetja širšega obsega valovnih dolžin svetlobe. Pametni telefon Huawei P50 Pocket uporablja obsežno kombinacijo zmogljive strojne in programske opreme, ki posnema človeško zaznavanje barv, da bi kamere pristno zajele prizor.
Zaradi inovativne zložljive oblike ima Huawei P50 Pocket posebne algoritme za portretno selfi fotografiranje z zadnjimi kamerami, ki izkoristi vse njihove danosti s poudarkom na delovanje v slabših svetlobnih razmerah.


P50 Pocket Pro na slovenskem trgu pričakujemo februarja po priporočeni ceni 1.299 €.

Pin It on Pinterest

Share This