Nova generacija cenovno dostopnega Huawei P smart 2021 je že na voljo. P smart tudi tokrat ne razočara in kljub cenovni ugodnosti prinaša kar nekaj nadgradenj od prejšnjega modela. Izstopa nov večji zaslon z diagonalo 17 centimetrov (6,67-palcev), polne ločljivosti HD in skoraj celotno pokritostjo prednje ploskve telefona. Prednja, selfie kamera pa je sedaj nameščena v zaslonu.
Bistveno nadgradnjo prinaša glavna kamera na zadnjem delu aparata. V sklopu štirih zadnjih kamer se glavna ponaša s kar 48-milijonskim tipalom, na voljo pa je sedaj še širokokotna ter macro, za čisto bližnje posnetke. Četrta pa služi kot senzor globine.
Pametni telefon Huawei P smart 2021 je opremljen kar s 128 GB pomnilnika, ki bo zadovoljil potrebe večine nezahtevnih uporabnikov po hranjenju raznovrstnih datotek. Če ne bo zadoščalo, ga lahko razširite za do 512 GB z dodatno pomnilniško kartico. Poganja ga procesor z osmimi jedri, na njem pa je nameščena najnovejša različica vmesnika EMUI 10.1 z veliko novimi in izredno uporabnimi funkcijami. Med njimi na izbranih trgih tudi storitev video klepetanja MeeTime s podporo ločljivosti HD (720p).
Če želite na pametnem telefonu gledati filme ali igrati igre, morate najprej najti mesto, od koder jih na svojo napravo namestite. Huawei P smart 2021 je v ta namen opremljen s trgovino AppGallery. Uživate lahko v priljubljenih aplikacijah in storitvah, med katerimi so Bolt, TomTom Go Navigation, HERE WeGo, Kahoot!, Telegram, Deezer, Premier League, Lazada, JD Sports, Imo in Jumia ter video igrami kot so Game of Thrones: Beyond the Wall, Garena Free Fire in Asphalt 9.
Huawei P smart 2021 podpira tehnologijo hitrega polnjenja SuperCharge za super hitro polnjenje baterije. Celo po samo 10 minutah polnjenja bo telefon deloval do 2 uri. Hitro polnjenje dopolnjuje baterija kapacitete 5000 mAh, skupaj pa telefonu zagotavljata zares dolgotrajno delovanje.
Kot eden od najboljših telefonov v svojem razredu je Huawei P smart 2021 z žepu prijazno ceno 229 evrov zagotovo ponuja zelo dobro razmerje med ceno in uporabnostjo.

Pin It on Pinterest

Share This