Podjetje Huawei je naznanilo, da so omogočili sinhronizacijo oz. neposreden prenos podatkov o športnih dejavnostih iz aplikacije Huawei Zdravje (Health) v uporabniški račun aplikacije Strava. To tudi pomeni, da lahko njeni uporabniki po novem izkoristijo številne vrhunske lastnosti nosljivih naprav Huawei. Med drugim izredno življenjsko dobo baterije, natančno beleženje gibanja in fizioloških znakov z vodilno tehnologijo TruSeen ter večsistemsko dvopasovno tehnologijo satelitskega sprejemnika (GNSS).

Funkcija sinhronizacije s Stravo je na voljo v vseh državah Evrope vključno s Slovenijo in je združljiva z vsemi nosljivimi napravami Huawei, vključno z najnovejšimi vodilnimi modeli pametnih ur Huawei Watch GT 3 Pro in Huawei GT Runner.

Na ta način boste lahko enostavno dostopali do želenih meritev in podatkov tudi na najnovejših Huaweievih pametnih telefonih Mate 50 Pro, nova 10 in nova 10 Pro, sicer idealnimi sopotniki za rekreacijo na prostem, saj so s svojimi fotografskimi zmogljivostmi odlični tudi za dokumentiranje okolice.

Pin It on Pinterest

Share This