Pametni telefon Huawei nova 9 je že na voljo z 8 GB delovnega in 128 GB vgrajenega pomnilnika v črni in modri barvi. na voljo je po priporočeni ceni 499 € v izbranih trgovinah in pri operaterjih.
Z izredno tankim in lahkim ohišjem je na voljo v dveh čudovitih barvah, vedno elegantni črni in zvezdnato modri. Nova 9 je telefon, ki vam bo pomagal izraziti modni slog. Ker sta sprednja in zadnja stran telesa rahlo ukrivljeni, je naprava debeline 7,77 mm in teže 175 g prav tako udobna za držanje.


Zaradi zahtev hitrega življenjskega ritma je Huawei ustvaril pametni telefon, na katerega se lahko vedno zanesete. Podnevi in ponoči. Opremljen je s sistemom kamer Ultra Vision. Vključuje 50-milijonsko glavno kamero z barvnim filtrom RYYB in tipalom velikim 1/1,56 palca, ki z visoko občutljivostjo na svetlobo omogoča zajem zelo kakovostnih fotografij, 8-milijonsko kamero z utraširokim kotom, 2-milijonskima globinsko in bližinsko kamero, katero lahko prizoru približate na razdaljo samo 4 centimetre, in 32-milijonsko sprednjo kamero z 1/2,8 palčnim tipalom.


Zahvaljujoč procesorju Snapdragon 778G 4G, pametni telefon Huawei nova 9 prinaša hitro, nemoteno, zmogljivo delovanje in odlično uporabniško izkušnjo pri vsakodnevnih opravilih in zabavi. Delovanje dopolnjuje napredna rešitev hlajenja VC Liquid Cooling & Graphene, ki inteligentno zaznava temperaturo naprave in temu primerno nastavlja njene zmogljivosti. S ciljem optimalnega in brezhibnega delovanja.
Huawei si je pri zasnovi novega telefona zadal cilj, da bo njegova baterija zlahka sledila sodobnemu hitremu življenjskemu tempu. S kapaciteto 4300 mAh in hitrim polnjenjem, ki jo napolni v le 38 minutah, vam nikdar ne bo treba skrbeti, da bi vas presenetila prazna baterija.

Pin It on Pinterest

Share This