Podjetje Huawei je prestavilo nov pametni telefon Huawei nova 9 SE, lahek premijski model namenjen mlajšim uporabnikom, ki je že na voljo v Sloveniji. Odlikujejo ga inovativne funkcije in poseben poudarek na estetiki, medtem ko bo zmogljiv sistem kamer v kombinaciji z inteligentnimi funkcijami snemanja spodbudil nove ustvarjalne navdihe.

»Pametni telefon Huawei nova 9 SE mladim uporabnikom nudi odlično izkušnjo družabne fotografije,« je dejal Norman Mueller, direktor marketinga in poslovnega razvoja za Slovenijo in Hrvaško.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE navdušuje s 17,2-centimetrskim (6,78-palčnim) in 90-herčnim zaslonom, ki se zaradi hitrega osveževanja izredno dobro obnese med gledanjem videa in igranjem iger.

Prvič v zgodovini serije Huawei nova ima kateri od modelov vgrajeno kamero s kar 108 milijoni svetlobnih točk, medtem ko večina najbližjih tekmecev še vedno nudi 64-milijonsko tipalo. 108-milijonsko tipalo zaradi sposobnosti združevanja pik nudi odlično občutljivost na svetlobo, kar ima za posledico izboljšane fotografije v šibki svetlobi. Prav tako je na voljo nočni način (Super Night Shot) z napredno tehnologijo zmanjševanja šuma, ki nočne fotografije dvigne na popolnoma novo raven.

Zahvaljujoč dolgotrajni življenjski dobi ne boste zamudili nobene nove objave, sporočila ali video posnetka. Ker je ohranjanje stalne povezave za mlade nadvse pomembno, pametni telefon Huawei nova 9 SE nudi zmogljivo hitro polnjenje SuperCharge z močjo 66 vatov. V samo 15 minutah bo baterija napolnjena do 60 %, medtem ko bo v celoti polna v 36 minutah.

Hrbtišče mobilnika je iz sijočega ukrivljenega stekla s kristalno čisto teksturo. Na voljo je v treh barvah, kristalno modri, biserno beli in polnočno črni, ki zadostijo estetiki vsakega posameznika. S čudovitimi barvami, velikim zaslonom in lahkim ohišjem, bo pametni telefon Huawei nova 9 SE priročen in eleganten dodatek vašemu življenjskemu slogu.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE je v Sloveniji že na voljo, in sicer po maloprodajni ceni 349 evrov. Ob nakupu telefona med 28. 3. in 28. 6. 2022 pa dobite zraven tudi 12-mesečno zaščito zaslona pred poškodbami, ki velja za trčenja, padce in stiske. Če se zaslon mobilnega telefona pokvari zaradi nesreče v času veljavnega obdobja zaščite, lahko originalni sklop zaslona enkrat brezplačno zamenjate brez dodatnih stroškov.

Pin It on Pinterest

Share This