Huawei je pred kratkim predstavil pametni telefon Huawei nova 10 SE, ki ga poleg privlačne cene odlikuje ikonična zasnova obroča kamer Star Orbit in 108-milijonski sistem kamer, ki razkriva nove ravni podrobnosti in daje nova orodja za zajemanje in deljenje življenjskih izkušenj.
Novinec je obenem opremljen s skoraj 17-centimetrskim (6,67-palčnim) zaslonom OLED Huawei Full-view. Izredne strojne zmogljivosti dopolnjuje baterija kapacitete 4500 mAh s 66-vatnim hitrim polnjenjem in operacijski sistem EMUI 12 s pametnimi, brezhibnimi, varnimi in interaktivnimi izkušnjami v vseh primerih rabe, po katerih hrepenijo današnji uporabniki.

Pametni telefon Huawei nova 10 SE je podedoval zaščitni znak družine Huawei nova, ikonični dizajn obroča Star Orbit, ki ga poudarjata dva s prstanoma dodatno okrašena obroča. Ko se lesketata pod svetlobo, ustvarjata čudovit diamantni sijaj. Druga izstopajoča oblikovna značilnost pa je Starry Flash obdelave hrbtne ploskve tega v vseh pogledih čudovito oblikovanega telefona. S posebno tehnologijo so namreč dosegli občutek zamrznjenosti, medtem ko posebna prevleka preprečuje prijemanje prstnih odtisov in obenem nudi visoko odpornost na obrabo in praske.

Sklop zadnjih kamer se opira na glavno kamero s 108-milijonskim tipalom in objektivom z zaslonko f/1,9, ki med drugim pričara čudovite portretne fotografije z zamegljenim ozadjem. Algoritem združevanja (fuzije) slik v formatu RAW obenem zagotavlja vsestranske zmogljivosti z združevanjem slik v eno prek algoritmov za zagotavljanje kakovosti na ravni slikovnih pik. V načinu snemanja portretov v visoki ločljivosti zato fotografije ostanejo odlične tudi v primeru, da jih povečate. Poleg glavne kamere se Huawei nova 10 SE ponaša še z ultra široko z 8-milijonskim fotografskim tipalom in 112-stopinjskim vidnim poljem. Tretja kamera z 2-milijonskim tipalom pa je zadolžena za bližinsko fotografijo oziroma odkrivanje očem skoraj skritega sveta.

Poleg treh zadnjih kamer, je novi pametni telefon opremljen s širokokotno 16-milijonsko sprednjo kamero bogato opremljeno s funkcijami in učinki na algoritmih umetne inteligence temelječega olepševanja samoportretov (selfijev).

Kot operacijski sistem za pametne naprava naslednje generacije EMUI 12 daje pametnemu telefonu Huawei nova 10 SE orodja za povezovanje in interakcijo s širokim naborom naprav, kar ima za posledico brezhibno vsestranskost.

Novi telefon je na voljo v treh drznih in mladostnih barvah: zvezdnato srebrni in črni ter metini (mint) zeleni. Vsaka izžareva prav poseben estetski slog. Kot barva mode in tehnologije se zvezdnato srebrna brezhibno ujema z zlatima prstanoma obroča Star Ring in logotipom, da bi ponesla lepoto ohišja v zvezdnate višave.

Pametni telefon Huawei nova 10 SE je že na voljo v konfiguraciji 8/128 GB v črni, srebni ali zeleni barvi na voljo po priporočeni ceni 399 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This