Huawei je na podlagi izkušenj izdelal novo različico inovativnega zložljivega telefona izjemnih zmogljivosti in z edinstveno zasnova tečaja, ki je sedaj že na voljo tudi v Sloveniji.


Huawei Mate Xs 2 je opremljen z 19,8-centimetrskim (7,8-palčnim) zložljivim zaslonom True-Chroma in sistemom zadnjih kamer, kjer izstopata 50 MP tipalo glavne kamere in optika XD. Skupaj s še nekaterimi inovativnimi programskimi funkcijami, novi zložljivi pametni telefon nudi neverjetno uporabniško izkušnjo.


Ultra tanek, ultra raven in ultra zanesljiv
Pametni telefon Huawei Mate Xs 2 tehta vsega 255 gramov, kar je odlična teža že za enako velike nezložljive naprave, kaj šele zložljive. Nizka teža je mogoča po zaslugi uporabe inovativnih lahkih materialov.
Bistven element novega pametnega telefona pa je edinstveni tečaj Falcon Wing. Po njegovi zaslugi je razgrnjen zaslon raven in gladek kot ogledalo, kar omogoča bolj poglobljeno uporabniško izkušnjo.


Edinstveno oblikovanje
Pametni telefon Huawei Mate Xs 2 prinaša klasično zložljivo obliko navzven zloženega zaslona, ki z gladkim pregibom poudarja lepoto minimalizma in razkriva estetiko lahkega videza. Razprt zaslon True-Chroma ima visoko razločljivosti 2.480 x 2.200 pik z zlatim razmerjem stranic 8 : 7,1. V zloženi obliki je razmerje zaslona 19 : 9, ki novemu pametnemu telefonu nudi uporabniško izkušnjo enakovredno uporabi običajnih telefonov.


Zaradi inovativne sposobnosti, da se iz naprave z manjšim preoblikuje v napravo z večjim zaslonom, prinaša Huawei Mate Xs 2 tudi novo raven opravljanja več nalog hkrati. Izvirno podpira več okensko uporabo, kar pomeni, da sta dve aplikaciji prikazani ena poleg druge in delujeta sočasno, za kar je zaslužna funkcija deljenega zaslona (Split-Screen).


Izstopa z odličnimi zmogljivostmi

Novi zložljivi pametni telefon je opremljen z baterijo kapacitete 4600 mAh, ki podpira hitro polnjenje Huawei SuperCharge z močjo 66 vatov (z ustreznim napajalnikom) in vključuje algoritme za izboljševanje avtonomije v stanju pripravljenosti. Medtem ko sistem hlajenja z uporabo grafena izboljšuje učinkovitost odvajanja toplote.


Da bi izboljšali zvočne zmogljivosti, so v Mate Xs 2 vgradili ultra tanek in obsežen stereo sistem, ki skupaj s pogonom Huawei AI Sound ustvarja učinek prostorskega zvoka in poslušalcu zagotavlja impresivno izkušnjo. Za izjemne procesorske zmogljivosti medtem poskrbi sistem na čipu Qualcomm SnapDragon 888 z naprednimi tehnologijami.


Sistem kamer True-Chroma vključuje 50 MP glavno kamero sposobno popolne reprodukcije naravnih barv. Huawei optika XD sočasno prinaša popolnoma novo tehnologijo obnavljanja informacij, ki dodatno izboljšajo jasnost fotografij in podrobnosti na njih.


Z zložljivim pametnim telefonom Mate Xs 2 Huawei še naprej redefinira in reformira standarde v mobilni industriji. V Sloveniji je na voljo v beli barvi po priporočeni ceni 1999 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This