Huawei Mate 50 Pro: popoln za fotografe, fitnes navdušence in raziskovalce

Minili so časi, ko je bil pametni telefon le naprava za komunikacijo, občasno fotografiranje in uporabo aplikacij. Postal je osrednje orodje za krmarjenje skozi sodobna življenja. Vseeno je, ali bi radi ustvarjali vrhunske fotografije, izboljšali dobro počutje, ali dvignili produktivnost. Sposoben je vsega tega in še veliko več!

Huawei se vsako leto potrudi, da premakne meje mogoče še za stopničko ali dve. Novi vodilni pametni telefon Huawei Mate 50 Pro se ni izneveril tradiciji, saj z inovacijami znatno izboljšuje vsakodnevno življenje. Poglejmo podrobneje, kako jim je to uspelo.

Najnovejši in obenem najbolj izpopolnjen Huaweiev pametni telefon ne bo le zadostil potrebam, temveč bo obenem povedal nekaj o vaši osebnosti in modnem slogu. Sledi namreč oblikovni zapuščini serije Mate z ikoničnim simetričnim elementom Space Ring, medtem ko ostalo površino hrbtne ploskve krasi vzorec Clous de Paris, ki ga največkrat najdemo na luksuznih predmetih. To je naprava, na videz katere boste ponosni ob vsaki priložnosti.

Revolucionarni fotoaparat

Fotografsko srce pametnega telefon Huawei Mate 50 Pro je izjemna kamera Ultra Aperture z 10-stopenjsko fizično nastavljivo zaslonko. Ste na počitnicah in bi radi za veko vekomaj posneli sončni zahod. Da bi bil na fotografiji čaroben, kot ga vidite z lastnimi očmi. Dovolj je, da zaslonsko nastavite na f/4,0 in dobili boste veliko globinsko ostrino ter izostren prizor. Od objektov v osredju, do tistih najbolj oddaljenih. Po drugi strani pa bi radi zajeli čudovit portret ljubljene osebe. Fotografiranje z odprto zaslonko f/1,4 zmanjša globinsko ostrino, zato je ozadje prijetno zamegljeno. Kar bo poudarilo njen ali njegov čudoviti obraz.

Pametni življenjski slog

Huawei Mate 50 Pro ni samo popolno fotografsko orodje, temveč popoln partner. Skrb za dobro počutje in telesno pripravljenost pa eno izmed njegovih pomembnejših opravil. Tu nastopita funkcija Super naprava (Super Device) in aplikacija Zdravje (Huawei Health). S pomočjo prve s telefonom preprosto povežete pametno uro Huawei Watch, medtem ko bo druga analizirala zbrane podatke in podala ugotovitve. Na dlani imate še veliko več možnosti. Operacijski sistem EMUI 13 dovoli ustvarjanje pametnih pripomočkov, ki prikažejo informacije aplikacij, ne da bi te morali predhodno zagnati. Pripomoček za vadbo in zdravje (Fitness and Health) na primer prikaže dosežene, da lahko kadarkoli preverite, ali ste na dobri poti do dnevnega cilja 10 tisočih korakov.

Novi pametni telefon se obenem odlično obnese na prostem, ko raziskujete okolico ali se celo podajte v neznano. To namreč omogočajo zemljevidi Petal (Petal Maps). Dovolj je, da vnesete cilj in nato zaupate storitvi, da vas bo varno pripeljala tja. Da pa pot ne bi bila dolgočasna, preko funkcije Super naprava s telefonom povežite slušalke FreeBuds in se prepustite najljubši glasbi ali podkastu.

Nikdar v stresu zaradi prazne baterije

Pametni telefon Huawei Mate 50 Pro boste zlahka vzeli na celodnevni pohod ali preživeli noč ob fotografiranju urbanih prizorov. To omogoča kombinacija zmogljivosti baterije, algoritmov operacijskega sistema EMUI 13 in tehnologije SuperEnergy Boosting. Slednja nastopi v primeru, da napolnjenost baterije pade pod 1 odstotek. Iz telefona iztisne še zadnje atome energije in omogoči 12-minut telefoniranja ali 3 ure stanja pripravljenosti. 

Več udobja in produktivnosti

Pametni telefon Huawei Mate 50 Pro je pravi kameleon, saj vam odlično služi med preživljanjem prostega časa kot tudi v pisarni. V ospredje namreč stopi funkcija SuperHub, ki poenostavi prenos datotek ter deljenje besedil, fotografij in video posnetkov. Z dolgim zadrževanjem prsta na besedilu, fotografiji, videoposnetku ali datoteki in prenosu v plavajoče okno funkcije SuperHub, izbrano vsebino začasno shranite v datoteko, prilepite v aplikacijo, ali celo prenesete na drugo napravo. 

S centraliziranim sistemom prenosa datotek ni treba brskati po različnih aplikacijah ali iskati med sporočili elektronske pošte, da bi našli iskano datoteko. S tem je močno poenostavljen delovni proces doma ali v pisarni.

Ni važno, ali ste predan modni navdušenec, nadebudni fotograf, fitnes fanatik, zvedav raziskovalec ali preprosto želite redno dosegati zastavljene poslovne cilje. Huawei Mate 50 Pro vam nudi vse, kar potrebujete, da se uspešno prebijeta skozi življenje.

Razpoložljivost

Huawei Mate 50 Pro je v Sloveniji že na voljo, in sicer v črni in srebrni barvi po priporočeni ceni 1299 evrov.

Poleg telefona Mate 50 Pro sta novost v Huaweievi ponudbi tudi telefona srednjega razreda Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro ter cenovno nadvse zanimiv Huawei nova 10 SE. Poleg izrednega dizajna vse tri odlikuje izredne tehnologije in inovacije glede na cenovne razrede, v katere sodijo.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost

Pin It on Pinterest

Share This