Podjetje Huawei je predstavilo prave stereo brezžične slušalke (TWS – True Wireless Stereo) Huawei FreeBuds 5i, ki se ponašajo z izjemnim razmerjem med kakovostjo zvoka, trendovskim videzom, vsestranskimi funkcijami na eni in ceno na drugi strani. Uživali boste v vrhunski kakovosti zvoka ob raznolikih načinih aktivnega odpravljanja hrupa (ANC) in nastavitvah izenačevalnika zvoka (EQ) ter brezhibnem preklapljanju med dvema napravama, s katerima so lahko sočasno povezane.


Eleganten, udoben in intuitiven dizajn za modne poznavalce
Čudovito oblikovana polnilna škatlica je videti kot popoln ovalni rečni kamenček ter že na prvi pogled vzbuja lahkotno eleganco. Izredno teksturo kamnite površine so dosegli s posebno tehniko brizganja premaza. Na voljo v otoško modri in megleno črni barvi, medtem ko je površina keramično bele škatlice popolnoma gladka in bleščeča.
Ušesni čepek slušalk Huawei FreeBuds 5i tehta vsega 4,9 grama, kar je poleg zasnove jamstvo udobja tudi med dolgotrajnim nošenjem. 29-milimetrski pecelj je v primerjavi s slušalkami FreeBuds 4i krajši za 7 milimetrov, da se čepek tesneje prilagodi obliki in velikosti uhlja uporabnika.


Spektakularen in resonančen zvok, ki pritegne

Slušalke Huawei FreeBuds 5i nudijo glasbeno izkušnjo visoke razločljivosti, kar dokazuje certifikat Hi-Res za brezžični zvok. Zvest prenos in reprodukcijo zvoka zagotavljajo zmogljive strojne komponente, programski algoritmi, podpora zvočnega kodeka LDAC ter več izenačevalnikov, ki se ujemajo s širokim naborom različnih glasbenih slogov.


Izjemne možnosti odpravljanja hrupa
Da bi bil zvok čist in nedotaknjen ob minimalnem vplivu okolice, slušalke Huawei FreeBuds 5i učinkovito pasivno dušijo visokofrekvenčni hrup. Opremljene so s hibridno tehnologijo odpravljanja hrupa, ki presega tradicionalne sposobnosti ušesnih čepkov. Poleg hrupa iz okolice dva mikrofona zaznata tudi hrup v ušesnem kanalu, kar zagotavlja dušenje do 42 decibelov.


Brezhibne funkcije za udobno življenje

Brezžične slušalke HUAWEI FreeBuds 5i nudijo vsestranske pametne funkcije, dolgo življenjsko dobo baterije in povečano odpornost po standardu IP54. Po zaslugi tega jih lahko uporabljate povsod in kadarkoli.


Razveselili se boste možnosti sočasne povezave z dvema napravama neodvisno od operacijskega sistema.
Slušalke HUAWEI FreeBuds 5i lahko skupaj s polnilnim ohišjem zagotovijo do 28 ur predvajanja glasbe. Kadar slušalke niso popolnoma napolnjene, vam ni treba skrbeti. S 15-minutnim polnjenjem predvajajo 4 ure zvoka, zato so tudi zaradi tega popolne spremljevalke.


Razpoložljivost in cene
Slušalke Huawei FreeBuds 5i bodo na voljo od februarja naprej po priporočeni ceni 99 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This