Stereo brezžične slušalke z aktivnim dušenjem hrupa Huawei FreeBuds 3 prinašajo nov nivo poslušanja glasbe in prostoročnega govora, predvsem pa veliko mobilnosti. Na voljo so v treh različnih barvnih variantah, klasični beli ali črni, ter trendovski rdeči. Komplet zajema še lično škatlico za shranjevanje, ki je obenem tudi polnilnik.
Slušalke FreeBuds 3 so izjemno lahke, saj posamezna namreč tehta le 4,5 g. S Huawei tehnologijo aktivnega dušenja hrupa boste lahko poslušali glasbo tudi v bolj hrupnih okoljih. Da bi bila izkušnja poslušanja glasbe čim boljša in da bi bilo motečih dejavnikov čim manj imajo slušalke FreeBuds 3 poleg aktivnega dušenja hrupa tudi tehnologijo hitrega povezovanja »Fast Connect«, ki jih s svetlobno hitrostjo poveže s pametnim telefonom.
Baterije slušalk Huawei FreeBuds 3 ponujajo kar tri različne načine polnjenja. Zato vas nikdar ne bodo pustile na cedilu, da ne bi mogli poslušati glasbe ali sprejeti pomembnega telefonskega klica.
Lahko jih napolnite preko kabla, induktivnega brezžičnega polnjenja z ustreznim napajalnikom ali povratnega polnjenja z združljivega pametnega telefona. Ker je trajanje polnjenja izrednega pomena, je Huawei vgradil tehnologijo hitrega polnjenja z močjo 2 W (v primerjavi z 0,8 W pri najbližjem tekmecu). 30 minut polnjenja s kablom bo zadostovalo za do 14 ur predvajanja glasbe, enako dolgo brezžično polnjenje pa za do 6 ur.
Slušalke Huawei FreeBuds 3 omogočajo tudi povratno brezžično polnjenje iz pametnih telefonov Huawei, ki to tehnologijo omogočajo. Polnilno škatlico morate le postaviti na polnilno območje hrbtišča pametnega telefona z logotipom navzgor.
Bateriji zdržita do 4 ure predvajanja glasbe, v bateriji polnilne škatlice pa je »zaloga« energije za do 20 ur predvajanja. Na voljo vam je tako cel dan uživanja v priljubljeni glasbi in obenem po želji tudi pogovoru.

Pin It on Pinterest

Share This