Vodilno globalno tehnološko podjetje Huawei je predstavilo brezplačno poslovno orodje Business Connect za upravljanje poslovnih informacij in povečanje izpostavljenosti na spletu z dostopom do globalnega občinstva uporabnikov mobilnih storitev Huawei (HMS).
Digitalizacija podjetnikom prinaša priložnosti, a tudi nove izzive. Bolj kot kadarkoli prej je pomembno pritegniti pozornost potencialnih strank in omogočiti, da so jim poslovne informacije na spletu zlahka dostopne. Ker je 93 % potrošnikov glede na raziskavo podjetja Podium prepričanih, da spletne ocene vplivajo na nakupno odločitev, obstaja jasna potreba po pravočasnem zagotavljanju zahtevanih informacij.


Brezplačna platforma Huawei Business Connect je namenjena podjetjem vseh oblik in velikosti, od lokalnih trgovin do velikih podjetij. Nudi jim:
• Preprost dostop do spletnih uporabnikov.
• Nemoteno upravljanje bistvenih podatkov iz enega mesta, kot so ime podjetja, področje delovanja, odpiralni časi, lokacije, fotografije in podobno.
• Potrošniške ocene z možnostjo odgovora.
• Sodelovanje s potencialnimi strankami preko objavljanja izdelkov, dogodkov, posebnih ponudb in promocijskih aktivnosti.
• Objavo podrobnosti o izdelkih in storitvah, vključno s fotografijami in cenami z neposredno povezavo na nakup oziroma rezervacijo.
• Zmogljivo analizo prodajnih podatkov, ki poudari trende in izboljšuje učinkovitost oglaševanja.


Podjetja imajo lahko koristi tudi od povečane izpostavljenosti drugim storitvam Huawei. S pridružitvijo platformi Business Connect bo navedeno v storitvah, kot so iskalnik Petal, zemljevidi Petal in oglaševalski platformi Huawei Ads in prek njih dobilo dostop do 580 milijonov aktivnih uporabnikov iz 170 držav.


»V podjetju Huawei z veseljem ponujamo brezplačno storitev Business Connect, ki podjetjem vseh oblik in velikosti omogoči izkoristiti ekosistem mobilnih storitev Huawei (HMS) in globalno občinstvo uporabnikov. Naš cilj jim je posredovati poslovne informacije, ko kaj iščejo in pomagati, da najdejo podjetje, ko ga potrebujejo. Nova platforma naredi to preprostejše kot kadarkoli prej,« je povedal Uroš Miklavčič iz lokalnega predstavništva podjetja Huawei.


Ko je podjetje registrirano za uporabo platforme Business Connect, ta omogoča upravljanje s ključnimi podatki. Posodobitve se lahko takoj sinhronizirajo z aplikacijami Huawei, s čimer je zagotovljena ažurnost informacij povsod, brez potrebne po ročnem posodabljanju. Poleg tega je mogoče profil Business Connect deliti na družbenih omrežjih kot dodaten način za povečanje spletne prepoznavnosti.
Podjetja lahko potencialne stranke pritegnejo tudi prek objav novih dogodkov in promocijskih aktivnosti, pri čemer so stranke po kliku preusmerjene na vnaprej nastavljene spletne strani za oddajo naročil, rezervacije ali preprosto za pridobivanje dodatnih informacij.
Registracija na platformo Business Connect je mogoča preko spletne povezave https://bizconnect.huawei.com ali poštnega naslova bizconnect@huawei.com.

Pin It on Pinterest

Share This