Honor je na kongresu MWC v Barceloni globalno predstavil tudi dva telefona pod blagovno znamko Porsche design Honor. Predstavili so preklopni pametni telefon Porsche design Magic V2 RSR in napovedali prihod drugega predstavnika te serije, Honor Magic6 RSR, ki prav tako uteleša DNK Porsche Design-a.
Porsche design Magic V2 RSR je pod taktirko Porsche Design posebej oblikovana različica zložljivega mobilnika Honor Magic V2. Poleg logotipa Porsche Design na hrbtni strani telefona ima posebej oblikovano izboklino kamere. Ta različica ima 1 TB vgrajenega pomnilnika namesto 512 GB, bolj vzdržljivo steklo na zunanjem zaslonu, v škatli pa je priloženo tudi umetelno pisalo. Ostale karakteristike ostajajo enake kot pri enak Magic V2, vključno z glavno kamero s 50 milijoni slikovnih pik, ultraširoko s 50 milijoni slikovnih pik in telefoto z 20 milijoni slikovnih pik. Še vedno pa je opremljen s procesorjem Snapdragon 8 Gen 2, ker je bil Magic V2 prvotno predstavljen na Kitajskem že julija 2023.

Magic6 RSR pa temelji na mobilniku Honor Magic6 Pro z večinoma enako strojno opremo. To pomeni da bo opremljen z 6,8-palčnim LTPO OLED zaslonom, 50MP glavno kamero, 180MP telefoto kamero in 50MP ultraširoko enoto. Spredaj bo 50MP kamera za selfije. Poganjal pa ga bo letošnji procesor Snapdragon 8 Gen 3 s 16 GB RAM-a. Za vzdržljivost bo poskrbela baterija z 5600 mAh, z 80 W žičnim in 66 W brezžičnim polnjenjem.Porsche design Honor Magic6 RSR pa prihaja na globalne trge v mesecu marcu.

Pin It on Pinterest

Share This