HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen. Odlikuje se v vseh segmentih z vrhunsko zadnjo in prednjo kamero, poglobljeno zvočno izkušnjo, živahnim zaslonom ter dolgotrajno baterijo. Ta dosežek pomeni HONOR-jevo neomajno zavezanost inovacijam in njegovo vodilno vlogo pri uporabi vrhunske tehnologije za izboljšanje uporabniške izkušnje.

HONOR Magic6 Pro je svojo moč dokazal v obsežni seriji testov DXOMARK in dosegel priznanje v kategoriji ultra-premium DXOMARK. Zadnja kamera in kamera za selfije: HONOR Magic6 Pro je prejel zlato nagrado tako za zadnjo kamero kot kamero za selfije. Prefinjen slikovni sistem umetne inteligence (UI) naprave, ki vključuje sprednjo kamero visoke ločljivosti in zmogljive zadnje kamere, zagotavlja odlične fotografije in videoposnetke v različnih pogojih.

HONOR Magic6 Pro z rezultatom 155 v zvočnem testu DXOMARK potrjuje bogato in poglobljeno zvočno izkušnjo, kar dokazuje predanost HONOR-ja zagotavljanju vrhunske kakovosti zvoka.

Zaslon OLED HONOR Magic6 Pro, ki ima ločljivost 1280 x 2800 slikovnih pik in frekvenco osveževanja 120 Hz, je prejel najboljšo oceno v preizkusu zaslona DXOMARK. To poudarja nadpovprečne zaslonske zmogljivosti naprave, ki uporabnikom omogočajo celovito in odlično izkušnjo gledanja.

Vodilni na lestvici je tudi v kategoriji baterij, z najvišjo oceno. HONOR Magic6 Pro je opremljen z veliko baterijo s 5600 mAh, ki zagotavlja več kot tri dni in pol avtonomije ob zmerni uporabi. V panogi je redkost, da ultra-premium naprava doseže tako vrhunsko zmogljivost baterije.
Vodilni v kategoriji prvovrstnih pametnih telefonov

Pet zlatih ocen DXOMARK, podeljenih pametnemu telefonu HONOR Magic6 Pro, predstavlja ne samo HONOR-jevo zavezanost inovativnosti in odličnosti, ampak tudi utrjuje njegovo vodstvo v segmentu ultra-premium.

HONOR Magic6 Pro je pri nas na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov. V predprodaji, ki traja od 26. 2. do 13. 3. 2024 oziroma do razprodaje zalog bodo uporabniki skupaj s pametnim telefonom prejeli tudi tablico HONOR Pad X9.

Pin It on Pinterest

Share This