Honor je predstavil povsem nov mobilni telefona HONOR 200 Lite. Ta vsestranski pametni telefon je zasnovan tako, da zadovoljuje različne potrebe uporabnikov, ter ponuja kombinacijo zmogljivosti portretne fotografije, dobrega zaslona, elegantnega oblikovanja in gladke uporabniške izkušnje.

Honor 200 Lite je opremljen z 8 GB delovnega pomnilnika RAM in prostornim pomnilnikom za shranjevanje skapaciteto 256 GB. Naprava vključuje tudi tehnologijo HONOR RAM Turbo (8GB+8GB)8, ki optimizira shranjevanje datotek tako, da del pomnilnika prenese v RAM, kar zagotavlja bolj gladko in brezskrbno delovanje. Napravo poganja procesor MediaTek Dimensity 6080.

Honor 200 Lite je opremljen s sistemom treh kamer na zadnjem delu. Sistem je sestavljen iz glavne kamere s 108 MP, kamere s 5 MP za širokokotno in globinsko fotografiranje ter kamere za makro posnetke z 2 MP. Glavna kamera ima zaslonko f/1,75 in senzor s 108 milijonov slikovnih pik visoke ločljivosti z načinom HIGH-RES, kar zagotavlja, da so trenutki karseda jasni tudi v slabih svetlobnih pogojih.

Opremljen s 6,7-palčnim zaslonom AMOLED Eye-comfort z izjemno tankimi robovi, ki uporabnikom zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja. Medtem največja svetilnost s 2000 nitov živo upodablja barve in zagotavlja odlično vidljivost tudi v zelo svetlem zunanjem okolju

Z izjemno tanko zasnovo združuje elegantnost, priročnost in vzdržljivost ter uporabnikom prinaša robustno napravo s privlačno estetiko. Z debelino, ki meri le 6,78 mm in lahkim ohišjem, ki tehta le 166 g , Honor 200 Lite zagotavlja popolno prenosljivost skozi ves dan.

Honor 200 Lite je na voljo za nakup pri vseh naših večjih mobilnih operaterjih po priporočeni ceni 329 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This