Aplikacija Health Mate uporabniku omogoča vizualizacijo podatkov nosljivih in drugih pametnih naprav. Zasnovana je tako, da prikazuje napredek na hitro razumljivih infografikah ter na podlagi pridobljenih zdravstvenih podatkov tudi prilagojena obvestila in nasvete. Prav tako uporabnika opozori na morebitne zdravstvene tegobe, da lahko pomoč poišče pri svojem osebnem zdravniku.
Aplikacija je popolnoma integrirana v ekosistem pametnih izdelkov podjetja Withings, med katerimi najdemo nosljive naprave za spremljanje telesne dejavnosti in samostojne naprave za beleženje spanja, telesne teže, merjenje krvnega tlaka in podobno. Z njihovo pomočjo lahko izboljšamo telesno pripravljenost, saj nam, medtem ko spremljamo trende ter napredek, zagotavljajo podporo za doseganje zastavljenih ciljev.
Med postopkom integracije aplikacije za delovanje na pametnih telefonih Huawei so uporabili komplet orodij za podporo zdravja mobilnih storitev Huawei (HMS), ki aplikaciji na podlagi uporabnikovega računa (Huawei ID) in njegove predhodne odobritve omogoča dostop do podatkov o telesni dejavnosti in zdravju. Komplet razvijalcem nudi podatkovno osnovo, na kateri lahko gradijo svoje aplikacije z izboljšano uporabniško izkušnjo.
Huawei aplikacijo Health Mate po novem nudi milijonom uporabnikom pametnih telefonov v 170 državah sveta. Na voljo je v 11 jezikih, med katerimi žal ni slovenščine.

Pin It on Pinterest

Share This