Globalna tehnološka znamka HONOR je napovedala začetek četrtega svetovnega natečaja v mobilni fotografiji, ki poteka vsako leto – HONOR Magic Moments Awards 2024. Natečaj, ki uporabnike spodbuja k zajemanju trenutkov s pomočjo pametnih telefonov, bo potekal v šestih kategorijah: krajinska fotografija, portreti, hitre fotografije, video vsebine, skupinske fotografije in drugo – za kar je zagotovljenih kar 59 nagrad.
HONOR vabi vse fotografske navdušence k sodelovanju v natečaju, ki bo trajal od 6. aprila pa vse do 6. avgusta. Prijave sprejemajo prek uradne spletne strani natečaja ali prek platform družbenih omrežij, zmagovalce pa bodo objavili septembra.

Bogat nagradni sklad
Letošnji natečaj bo prvič sestavljen iz šestih kategorij – Na poti, Mi, Varnost, Trenutek, Zgodba in Video, ki fotografe s pametnimi telefoni spodbujajo k izkoriščanju moči tehnologije za zajemanje pristnih človeških zgodb ter čustev z različnimi temami. Kategorija Varnost pozdravlja fotografije, ki so posnete s katerim koli pametnim telefonom, ki dokumentirajo človeška prizadevanja za ustvarjanje trajnostne prihodnosti.
S skupno 59 nagradami natečaj HONOR Magic Moments Awards 2024 ponuja skupni nagradni sklad, ki presega 100 tisoč dolarjev, vključno s 15 tisoč dolarji za fotografa leta. Nagrade se podelijo za prva tri mesta – s 5 tisoč dolarji, 3 tisoč dolarji in tisoč dolarji. Poleg tega bo izbranih 20 najboljših za nagrado za priporočilo in nagrado za odličnost ne glede na kategorije, pri čemer bodo zmagovalci osvojili HONOR-jev paradni konj – najnovejši prvorazredni telefon HONOR Magic6 Pro in najnovejše izdelke serije HONOR N.

Z umetno inteligenco (UI) izboljšana orodja za fotografski uspeh
Kot vodilni svetovni proizvajalec tehnologije kamer za pametne telefone HONOR nenehno izboljšuje izkušnjo mobilne fotografije ter vlaga v krepitev umetne inteligence in optične tehnologije. Najnovejša vodilna serija HONOR Magic6 je prelomnica pri športni fotografiji s pametnimi telefoni s sistemom kamere HONOR Falcon naslednje generacije, ki ga poganja HONOR UI na ravni platforme, kar omogoča hitro fotografiranje v celotnem razponu goriščne točke ter v različnih scenarijih. Telefon HONOR Magic6 RSR PORSCHE DESIGN dvigne fotografijo s pametnim telefonom na višjo raven s svojim naprednim senzorjem HDR LOFIC in sistemom samodejnega ostrenja LiDAR Matrix, ki je prilagojen tehnologiji avtonomne vožnje. Ta sistem zagotavlja fotografsko izkušnjo, ki je primerljiva s profesionalnimi fotoaparati.

Prijave sprejemajo od 6. aprila do 6. avgusta na uradni spletni strani HONOR.
Prijavna platforma se odpira s 6. aprilom. V nagradni igri lahko sodelujete tudi z objavo fotografij na družbenih omrežjih s hashtagom #HONORMagicMoments. http://www.hihonor.com

Pin It on Pinterest

Share This