HONOR je na dogodku MWC v Barceloni poleg globalne predstavitve svojega paradnega konja HONOR Magic6 Pro predstavil svojo novo strategijo z uvedbo sodelovanja med operacijskimi sistemi, ki jih podpira umetna inteligenca.

HONOR Magic6 Pro
Najnovejši dodatek k prestižni liniji vodilnih modelov serije HONOR Magic HONOR Magic6 Pro, se ponaša z napredkom na področju fotografije, zaslona, zmogljivosti in uporabniške izkušnje, ki jo poganja umetna inteligenca. HONOR je predstavil MagicOS 8.0, najnovejšo različico svojega operacijskega sistema, ki temelji na operacijskem sistemu Android in uvaja umetno inteligenco na ravni platforme HONOR ter prvi uporabniški vmesnik v panogi, ki temelji na nameri.

HONORjeva predstavitev nove strategije AI na MWC v Barceloni

HONOR Magic6 Pro, ki je obogaten z aplikacijama Magic Capsule in Magic Portal, uporabnikom zagotavlja bolj prilagojeno in intuitivno izkušnjo. Magic Portal izkorišča moč umetne inteligence za razumevanje sporočil in vedenja uporabnikov ter poenostavi zapletene naloge v enostopenjski postopek. Na primer, umetna inteligenca programa Magic Portal hitro prepozna naslove v tekstovnem sporočilu in uporabnike preusmeri na Google Maps, kar jim omogoča navigacijo brez napora. Za družbena omrežja, kot sta Tiktok in Facebook, prav tako poenostavi dostop in deljenje, tako da uporabnikom omogoča posredovanje podrobnosti o rezultatih spletnega brskanja z eno samo potezo.

Kamera HONOR Magic6 Pro debitira z novim in izboljšanim sistemom kamere HONOR Falcon in ki jo poganja model umetne inteligence. Vključuje HONOR AI Motion Sensing Capture – napreden algoritem za zajemanje fotografij z umetno inteligenco, ki brez težav predvidi in zajame odločilne trenutke v izjemno visoki ločljivosti.

HONOR Magic6 Pro je bil nagrajen tudi na globalni lestvici baterij DXOMARK z najvišjo oceno 157 in prejel ugledno 1. mesto. Poleg tega, so v 2024 prejeli prvih pet oznak DXOMARK, kar dokazuje, da naprava zagotavlja izjemne zmogljivosti kamere, zvoka, zaslona, baterije in selfiejev.

HONOR Magic6 Pro bo v Sloveniji na voljo od 26. februarja, v času predprodaje do 13. marca 2024 ob nakupu vse do razprodaje zalog prejmete tablico HONOR Pad X9. Pri operaterjih A1, Telemach in Telekom Slovenije bo na voljo v črni in zeleni barvi Epi, in sicer po ceni od 1299 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This