Garmin je predstavil svojo novo družino pametnih športnih zapestnih ur Fenix. Nova generacija je zasnovana v tehnološkem trendu seveda z upoštevanjem športnega in pustolovskega duha uporabnikov. Generacija Fenix 6 prinaša poleg dodelane zunanjosti tudi nekaj tehnoloških novosti.
Osnovna dimenzija premera ur ostaja 47 mm, na voljo pa so tudi večje izvedbe z 51 mm premera ( Fenix 6X ) in manjša z 42 mm premera ( Fenix S ).
V osnovi podpira navigacijo GPS, Glonass in Galileo, vsi predstavniki serije so opremljeni tudi z višinomerom ter barometrom za natančnejše vremenske napovedi. Seveda pa ne gre več brez merilnika srčne ga utripa na voljo pa je tudi nadzorovanje kisika v krvi.
Serija Fenix 6 ima na voljo 32 GB vgrajenega spomina za nalaganje datotek, kot na primer za poslušanje glasbe preko bluetooth tehnologije. Del standardne softverske opreme pa je tudi brezstični način plačevanja Garmin pay .
Največji izmed nove družine Fenix 6X Pro Solar je opremljen s solarnim polnilcem baterij. Ta brez polnjenja v celi družini drži okoli 21 dni. Seveda z izboljšanimi performansami pri Pro Solarju, katerega cena je 1150 evrov, medtem ko se pričnejo cene za novo serijo Fenix 6 pri 700 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This