Samsung Electronics je objavil, da je začetna prodaja telefonov Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 v Evropi presegla prodajo predhodnih modelov.
Na Samsung novinarski konferenci na sejmu IFA Berlin 2023 je Benjamin Braun, glavni direktor marketinga v družbi Samsung Europe izjavil, “Pravzaprav je letna prodaja naših prepogljivih naprav v Evropi presegla prodajo Note serije.”

Samsung je 11. avgusta pričel s prodajo naprav Galaxy Z Flip5 in Z Fold5 v 38 državah po Evropi. Od začetka prodaje sta prepogljiva telefona izkazala dobre prodajne rezultate, ki presegajo prodajo prejšnje generacije. Njihov uspeh na evropskem trgu kažeta na naraščajočo željo po uveljavljanju prepogljivih telefonov med širšo publiko.

Strokovnjaki iz panoge predvidevajo, da bo Samsung letni obseg prodaje prepogljivih pametnih telefonov, vključno z Galaxy Z Flip5 in Z Fold5, letos presegel mejnik 10 milijonov enot. V Evropi je prodajno razmerje med Galaxy Z Flip5 in Z Fold5 približno 7:3.

Galaxy Z Flip5 izstopa zaradi oblikovanja in nadgrajenega zunanjega zaslona (Flex Window), ki je 3,78-krat večji od prejšnje generacije. Medtem ko je Galaxy Z Fold5 bolj zmogljiv na področju produktivnosti, saj ponuja opravilno vrstico in S Pen pisalo, kar uporabnikom izboljša izkušnjo večopravilnosti.

Pin It on Pinterest

Share This