Samsung je predstavil najnovejši Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov. Galaxy Z Fold2 5G je sedaj še z večjim prepogljivim in glavnim zaslonom ter združuje eleganten dizajn z novimi intuitivnimi funkcijami za edinstveno mobilno izkušnjo.
15,75-centimetrski (6,2 palčni ) brezkončni-O prepogljivi zaslon zagotavlja še večjo uporabnost . Brez da bi bilo potrebno odpreti drugi zaslon lahko preverite e-pošto, poiščete navodila za pot ali gledate svojo najljubšo vsebino. Ko prepogljivi telefon odprete pa je na voljo 19,3-centimetrski (7,6 palčni) glavni zaslon z minimalnimi okvirji in kamera brez zareze, s 120 Hz hitrostjo osveževanja. Galaxy Z Fold2 5G za še več užitkov nudi tudi dinamični zvok z izboljšanim stereo učinkom in jasnejšim zvokom.
V odprtem, Flex načinu je zajemanje vsebine sedaj še lažje. S Capture View načinom vam zdaj ne bo treba zapreti aplikacije za kamero, da bi si lahko ogledali fotografijo ali videoposnetek, ki ste ga pravkar zajeli. Ta se bom prikazal na spodnji polovici zaslona, kamera pa bo še vedno delovala na drugi polovici. Na voljo je tudi Auto framing način , kjer kamera mobilnika zaznava gibanje. Ne glede na to, ali plešete ali kuhate po najnovejšem receptu, Galaxy Z Fold2 5G lahko posname prostoročne videoposnetke in motiv ohranja v fokusu, tudi če se ta premika.
Samsung na podlagi svoje dolgoletne Galaxy dediščine še naprej premika meje mobilnih inovacij. Z Galaxy Z Fold2 5G lahko uporabniki zahvaljujoč 5G podpori uživajo v izjemnih hitrostih prenosa, hkrati pa 4.500 mAh baterija in super hitro polnjenje zagotavljajo dovolj energije za ves dan. Galaxy Z Fold2 5G nudi tudi brezžično Samsung DeX povezavo za uporabo s pametnimi televizorji in monitorji ,za še več produktivnosti.
Galaxy Z Fold2 5G bo na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi na približno 40 izbranih trgih od 18. septembra 2020. Prednaročila se začnejo s 1. septembrom. V Sloveniji je priporočena maloprodajna cena za Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon 1.999 evrov. Na izbranih trgih bodo na voljo tudi različne barve tečaja – kovinsko srebrna, kovinsko zlata, kovinsko rdeča in kovinsko modra.
Uporabniki, ki se v promocijskem obdobju med 1. in 17. septembrom odločijo za nakup naprave pri Samsung pooblaščenih partnerjih, imajo možnost pridobitve pravice do prihranka ob nakupu, če dostavijo svoj rabljeni mobilni telefon za odkup. Za prednaročila obiščite https://www.samsung.com/si/offer/trade-in-fold2.

Pin It on Pinterest

Share This