Galaxy Tab S7 in S7+ tablična računalnika nudita najnovejšo generacijo procesorja, ki je dovolj močan, da omogoča izboljšano produktivnost čez ves dan. Galaxy Tab S7 je opremljen s 27,94-centimetrskim LTPS TFT zaslonom, medtem ko Galaxy Tab S7+ nudi 31,49-centimetrski Super AMOLED zaslon oba pa imata hitrost osveževanja 120 Hz.
Novinca imata izboljšano večopravilnosti z novim s S Pen pisalom s podaljšano konico in ostalimo nadgradnjami za udobnejšo uporabo. S Pen pisalo omogoča nemoteno zapisovanje med konferenčnim klicem ali poslovnim sestankom. Poleg tega lahko Samsung Notes aplikacija pretvori vse, kar uporabnik zapiše v PDF format, medtem ko lahko funkcija Audio Bookmark med pisanjem hkrati snema predavanja in sestanke, vse podatke pa sinhronizira, da so kasneje čim bolj uporabni. Na ta način lahko uporabnik predvaja zvočni posnetek na točno določenem mestu, tako da klikne na besedo ali stavek v zapiskih.
Da bi še izboljšali izkušnjo večopravilnosti, lahko funkcija Več oken odpre tri aplikacije na enem zaslonu, kar uporabniku omogoča istočasno sodelovanje v videoklicu, pregled nad e-pošto in beleženje zapiskov. Samsung Tab S7 in S7+ tablična računalnika z velikim zaslonom zagotavljata novo raven vsakodnevne produktivnosti. Samsung je izboljšal tudi Samsung Dex in vsestransko uporabno Book Cover tipkovnico, ki je opremljena z intuitivnimi funkcijami in daljšo sledilno ploščico, ki poskrbi za celovito izkušnjo podobno izkušnji z osebnim računalnikom.
Galaxy S7 in S7+ sta na voljo v treh barvah — v mistično črni, mistično srebni in mistično bronasti.

Pin It on Pinterest

Share This