Samsung je predstavil Galaxy Tab S6 Lite, stilsko dovršen in cenovno ugoden tablični računalnik. Tab 6 odlikuje velik zaslon, tanek, a kompakten okvir in izboljšano S Pen pisalo. S Pen pisalo ima nekoliko osveženo obliko, ta zagotavlja še večjo praktičnost in udobnost pri uporabi. Težko le 7,03 g in z 0,77 mm s tanko konico za še večjo natančnost. Ko zaključite z uporabo, S Pen pisalo enostavno odložite na desno stran tabličnega računalnika in s pomočjo magneta se bo pisalo prislonilo k napravi ali pa pisalo odložite na ovitek. S Pen pisalo Galaxy Tab S6 Lite tabličnega računalnika je brez baterije in skrbi, povezane s polnjenjem baterije, so odveč.
S pomočjo S Pen pisala in Samsung Notes lahko vaše zapiske v trenutku pretvorte v berljivo besedilo. Razvrstite in poiščite zapiske z enostavnim potegom, označite pomembne odlomke in povečajte vsebino z zmožnostjo povečave do 300 %. Vse vaše zapiske lahko izvozite tudi kot Microsoft Word dokument ali v pdf in jpeg obliki..
Tab S6 Lite ima 267 mm (10,4 palca) velik zaslon njegova kompaktna oblika pa zagotavlja odličnost za večopravilnost, delanje zapiskov in ogled video vsebin. Opremljen je z najnovejšim One UI vmesnikom, ki je optimiziran za večje zaslone tabličnih računalnikov, in združuje več intuitivnih vizualnih vmesnikov ter orodij za enostavno navigiranje, kar omogoča preklapljanje med aplikacijami. Na voljo v dveh barvnih odtenkih Oxford siva in Angora modra. Galaxy Tab S6 Lite.

Pin It on Pinterest

Share This