Samsung je te dni predstavil dva nova pametna telefona, ki širita ponudbo različic obeh modelov višjega razreda S in Note. Nova Galaxya oznako Lite predstavljata novo izvedbo Samsung mobilnikov. Galaxy S10 Lite in Galaxy Note10 Lite sta vstopna modela v zgornjem razredu Galaxyev.
Galaxy Lite mobilniki povzemata ključne funkcije serije S in Note, kot so napredne kamere in S Pen pisalo pri Note. Lite pametna telefona imata trojno glavno kamero, prvo z širokim zajemom slike, drugo z ultra širokim zajemom in tretjo,pri modelu S Lite z makro kamero in pri modelu Note Lite, telefoto kamero. Medtem ko je prednja kamera s 32 MP nameščena v odprtini zaslona, pri obeh modelih enaka. Galaxy Note10 Lite je opremljen še s S Pen pisalom, ki temelji na zmogljivostih tehnologije Bluetooth.
Oba nova modela sta opremljena z nekoliko manj zmogljivim hardverjem kot ostali predstavniki S in Note razreda ter z ravnimi zasloni. Ti so še vedno v odlični AMOLED izvedbi, a z manjšo ločljivostjo. Oba Galaxy Lite pametna telefona sta opremljena še s 4.500 mAh baterijo in podpirata tudi hitro polnjenje.
Galaxy S10 Lite je na voljo v intenzivno beli, intenzivno črni in intenzivno modri barvi, medtem ko je Galaxy Note10 Lite pametni telefon na voljo v avra sij, avra črni in avra rdeči barvi. Cenovno bo to najugodnejša izpeljanka visokega razreda Samsung Galaxy mobilnikov in cena se bo gibala nekje okoli 600 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This