Nova Note serija vključuje dva pametna telefona, Galaxy Note20 Ultra, za vse, ki želijo kar največjo zmogljivost, ter Galaxy Note20, ki predstavlja standardni model te serije. Oba modela pa bosta na voljo tudi v 5G izvedbi.
Galaxy Note20 Ultra odlikuje velik dinamičen AMOLED 2X zaslon z diagonalo 6,9 palca in s 120 hitrost osveževanja Hz, medtem ko je zaslon Note20 AMOLED Plus z diagonalo 6,3 palca in s hitrostjo osveževanja 60 HZ.
Glavni sklop kamer na zadnji strani sestavlja trojček, ki je pri Note20 sestavljen iz glavne kamere z 12 MP, telefoto s 64 MP in 3 kratnim optičnim zoomom ter širokokotna kamera z 12 MP. Galaxy Note 20 Ultra pa ima glavno kamero z 108 MP, periskopsko telefoto s 5 kratnim optičnim približevanjem, ter širokokotno z 12 MP. Nov laserski senzor za samodejno ostrenje pri Galaxy Note20 Ultra pametnem telefonu zagotavlja še bolj natančno ostrino, funkcija Sprotnega ostrenja pa bo vašim posnetkom dodala globino.
Galaxy Note20 z razmerjem stranic 21:9, 8K kamero in 25 fps snemanjem zagotavlja ultra visoko ločljivost in video izkušnjo najvišje kakovosti. Z zmogljivim Pro Video načinom in s profesionalnim ostrenjem, zvokom, osvetlitvijo, nadzorom hitrosti povečave ter 120 fps snemanjem pri FHD boste lahko zajeli videoposnetke kinematografske kakovosti.
Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov vam z novim S Pen pisalom in Samsung Notes aplikacijo zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo. S Pen pisalo pri novem Galaxy Note20 pametnem telefonu nudi še boljšo izkušnjo pisanja. Nova funkcija S Pen pisala, imenovana Anywhere actions, omogoča lažjo navigacijo – na primer, če se želite vrniti na začetni zaslon ali narediti posnetek zaslona, preprosto premaknete roko s S Pen pisalom.
Galaxy Note20 pametni telefon vključuje tudi inteligentno baterijo, ki zagotavlja dovolj energije za ves dan in nudi možnost super hitrega polnjenja, ki omogoča, da se baterija napolni za več kot 50 % v samo 30 minutah. Priložen je 25 W polnilec ki omogoča hitro polnenje baterije.
Tesno sodelovanje družb Samsung in Microsoft omogoča, da vaš Galaxy Note20 pametni telefon brez težav povežete na Windows operacijski sistem. Integracija Microsoft Your Phone in Link to Windows aplikacij sedaj omogoča preprost dostop do mobilnih aplikacij neposredno z računalnika z Windows 10 operacijskim sistemom. Iz svojega osebnega računalnika lahko tako pošiljate sporočila, upravljate obvestila, gledate fotografije in opravljate klice. Na računalniku si lahko tudi ustvarite bližnjice do mobilnih aplikacij in galerije za še lažji dostop. Z Galaxy Note20 pametnim telefonom se lahko sedaj s pomočjo Samsung DeX povežete tudi s pametnim televizorjem. Upravljate lahko dva zaslona hkrati.
Partnerstvo družbe Samsung z družbo Microsoft pa ne poveča samo produktivnosti, temveč nudi tudi še več zabave. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov dviguje igranje iger na novo raven. Z Ultimate Edition, ki bodo na voljo septembra boste igrali svoje najljubše igre z Xbox Game Pass Ultimate ki nudi takojšen dostop do knjižnice več kot 100 priljubljenih iger v oblaku, vključno z Minecraft Dungeons, Forza Horizon 4 in Gears of War 5.
Uradna prodaja se pri nas prične 21. avgusta, medtem pa sta nova Note20 modela, tudi v 5G verzijah na voljo za prednaročila v kompletih z dodatki, Samsung Galaxy buds.

Pin It on Pinterest

Share This